Rockový risk
Kylie Scott
Stage Dive série
Může pověstný rockový zpěvák a svůdník podlehnout lásce? Jako zpěvák rockové skupiny Stage Dive je Jimmy zvyklý, že dostane cokoli a kdykoli si namane, a život je pro něj jedna velká párty. Velká chyba, která by na jeho kapelu mohla uvrhnout špatné světlo, ho ale konečně probere a Jimmy nastoupí na odvykačku. Tak pozná Lenu, novou asistentku, která mu má pomoct vyhrabat se z problémů. Lena se nehodlá chytit na řečičky svého sexy nadřízeného a je odhodlaná udržet jejich vztah v profesionální rovině, přestože to mezi nimi jiskří. Když ji Jimmy zažene do kouta, dojde mu, že možná ztratil to nejlepší, co ho kdy potkalo. Dokáže svoji tvrdohlavou asistentku přesvědčit, aby zariskovala a poslechla, co jí radí srdce?... celý text
Tento díl mě bavil a zaujal o něco méně než Mal a Anne a Ev a Dave.
Jimmy, no co k tomu říct, popravdě se choval jako kretén a moc mě jeho chování nebavilo. Nevím, čím to je, ale prostě mě Jimmy moc nenadchl.
Lena je zlatíčko, stejně jako v předchozích dílech. Mal mě v každém díle nejvíc rozesměje; mám ho moc ráda a jsem ráda, že se objevuje v každém díle.
Tenhle díl samozřejmě taky doporučuji. Neříkám, že ho nedoporučuji, jen kvůli tomu, že mě osobně nesedl. Každý má jinou představu.
Tak táto časť ma najviac pohltila. Zo začiatku som Jimmyho neznášala ale autorka v príbehu všetko krásne dala do poriadku. A čo sa týka Leny.. tak je to jedna z mojich obľúbených ženských postáv. Aj preto že zbožňuje koláče. :D
Nemám k tomu čo iné dodať.
Určite si to prečítajte.
Tento příběh byl opravdu nejsilnější. I když jsem Jimmyho po prvním díle nesnášela, tady člověk pochopí, proč to všechno dělal
I tento díl mě ze začátku docela nudil, ale od půl knížky jsem děj doslova hltala a byla jsem zvědavá jak to dopadne.
Třetí a stejne dobra, jen jsem občas nechapala myšlenkové pochody Jimma, ale i tak se mi to moc líbilo, dokonce jsem se i nahlas musela smát .
Jak se v předchozím díle šlo na vše rychle,tak tady to celkem vázlo,ale o to víc to bylo zajímavé.Hlavní postavy jsou perfektní a mám moc ráda,když se objevují i předešlé páry..Spokojenost
Díl od dílu lepší. :) Kylie vdechla život skvělým postavám. Každá je osobnost, každá je originál. Styl psaní je velice čtivý a příběh vás hravě vtáhne do děje . Škoda, že Stage Dive není reálná. :D Co si budem..... Lena je skvělá (co na srdci, to na jazyku; svéráz, kurážná, milující). 5. hvězda je tudíž tvoje, Leno! :D A Jimmy? Nejde si ho neoblíbit (moje hvězda je však stále Mal, sluníčkový vtipálek :D). Líbí se mi i to, že prostor dostávájí naši ,,staří" přátelé z předchozích dílů. Ach, je to prostě pohádka, ale hodně sexy pohádka. :D A ty jsou potřeba. Snít a věřit. Už se těším na Bena. :)
Milujem Lenu! Tak a je to vonku :) Pre mňa najlepšia kniha série. Myslela som si, že moju lásku k Malovi už nikto neporazí, ale Lena ho dala dolu hneď na prvej stráne. Ten sarkazmus, irónia, impulzívnosť, koláče... no vážne!!! Výborná kniha!!! Jimmy bol samozrejme tiež fajn, ale Lena mi ostane v hlave veľmi dlho :D
Tahle série mě baví a slovní přestřelky ústředního páru byly super. Jimmy mě překvapil a Lena byla naprosto úžasná. Konec na můj vkus trochu příliš sladký, hlavně ve vztahu k přecházejícím slovním výměnám, ale nic proti ničemu, bavila jsem se parádně. Určitě si ještě někdy přečtu.
První díl a příběh Davida a Ev zůstane nejspíš top. Ale musím přiznat, že i tentokrát jsem se hodně bavila. Jejich slovní přestřelky byly super a Lena byla fakt "něco".. I když ji autorka připsala sebepochybování, to co jí o ní řekl její táta sedlo úplně přesně ;-) A ty její myšlenky občas, jak si povídala sama se sebou.. Jo, bavila mě!
Miluju tuhle sérii.. :-D Ev i Anne jsou úžasný, ale Lena je prostě jenom jedna.. :-D nemálo jsem se zasmála jejím hláškám..!!! Nejlepší díl.
Jimmy a Lena..... naprosto jedineční. Výborný díl, asi zatím nejlepší. Uvidím, až přečtu poslední, už se na něj s radostí vrhám.....
2016 | Rocková hvězda |
2016 | Rockový risk |
2016 | Rockové sólo |
2016 | Rockový polibek |
2018 | Věř mi |
Tahle kniha byla že série nejlepší. Ale mě prostě vadilo chování všech v celé série. Většina z nich se chová hodně nedospěle a to mě vážně štvalo. Celé knihy jsou jen o tom jak ženská vzdychá nad svým idolem jako by jí bylo 15. Já už bych znovu nečetla.