Rockový risk přehled

Rockový risk
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297401/bmid_rockovy-risk-sZf-297401.jpg 4 685 685

Stage Dive série

Může pověstný rockový zpěvák a svůdník podlehnout lásce? Jako zpěvák rockové skupiny Stage Dive je Jimmy zvyklý, že dostane cokoli a kdykoli si namane, a život je pro něj jedna velká párty. Velká chyba, která by na jeho kapelu mohla uvrhnout špatné světlo, ho ale konečně probere a Jimmy nastoupí na odvykačku. Tak pozná Lenu, novou asistentku, která mu má pomoct vyhrabat se z problémů. Lena se nehodlá chytit na řečičky svého sexy nadřízeného a je odhodlaná udržet jejich vztah v profesionální rovině, přestože to mezi nimi jiskří. Když ji Jimmy zažene do kouta, dojde mu, že možná ztratil to nejlepší, co ho kdy potkalo. Dokáže svoji tvrdohlavou asistentku přesvědčit, aby zariskovala a poslechla, co jí radí srdce?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Lead, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rockový risk. Přihlašte se a napište ho.

be_pa
13.11.2024 5 z 5

Jen velmi zřídka se vracím k přečteným knížkám znovu, ale tahle série je pro mě taková KPZ. Když nemám co číst, vrátím se k ní. Všechny čtyři příběhy jsou dobře napsané, příjemně se čtou. Vtáhnou do děje a člověk té chemii mezi hlavními hrdiny věří. Jsou vtipné. Lena se svými průpovídkami vede, rozesměje mě hoodně často.
Super odpočinkové počtení.

monika0181
15.10.2024 5 z 5

Užila jsem si to. A přesně proto to čtu.
To vzájenmé špičkování, ten sarkasmus, chemie. Wauu, přesně mi to sedlo do noty.
V prvním díle jsem Jimmiho fakt nemusela, ale když čteme jeho příběh a dostáváme se k souvislostem jeho chování, začneme ho chápat. Nakonec mu i fandíme, aby vše zvládl a dokázal se přenést přes to jaký byl a že každý z nás se může změnit a může mít druhou šanci.
Lena mu opravdu nedala nic za darmo a přesně to bylo třeba.
Tahle dvojka byla super. Jak se museli k lásce prokousat a překonat víc než vlastní problémy.
Nakonec oddanost Jimmiho vůči Leně je úžasná.
Krásný příběh plný bolesti a lásky.

Books_by_Dee
03.10.2024 3 z 5

3.5 hvězdy a 3 plameny

celebrita (zpěvák) | od nenávisti k lásce | šéf a podřízená | osobní asistentka | závislost | slow burn

Netuším vlastně čím to bylo, ale tenhle díl mě něčím nesedl, jednoduše jsem si čtení neužila tak, jako čtení ostatních dílů. Možná už jsem byla ve fázi, že jsem měla „přerockováno“ (myslím tím, že jsem četla před tím dvě knihy ze série, obě o rockerech a možná jsem měla dát pauzičku mezi dalším dílem), ale to už je jedno...

V tomhle díle se podíváme na snad největšího bad boye kapely – Jimmyho Ferrise – který je rocker s velkým R a má za sebou samozřejmě odvykačku. Kapelu už ho má dost a rozhodne se, že nejlepší pro něj bude, když bude mít novou osobní asistentku – k téhle pozici se náhodou dostane Lena. Ta na jeho „sexy kecičky“ nechce skočit a chce, aby jejich vztah byl čistě profesionální. Ale…

Ta věc, která mě tam asi nejvíc štvala nebo prostě nevyhovala, byl fakt, že to bylo dost slow-burnový. Hodně. Chtěla jsem prostě trochu víc a jinak. Také mě v knihách vadí, když ti dva nejsou schopni rozumné konverzace, a to tady bylo snad skrz celou knihu, kdy už jsem skoro křičela na knížku – „Tak už si sakra promluvte“. Blbá komunikace nebo žádná komunikace, to je u mě skoro hned o hvězdu méně. To mě vždy naštve. Obzvlášť když jsou hrdinové už dospělí.
Samozřejmě je to pouze můj osobní pohled. Pro někoho tento díl může být naopak tím nejlepším. Není zas tak „růžový“ jako předchozí dva díly. Řeší se tu také závislost Jimmyho, jejich minulost, dětství.

Mě díl úplně nesedl, ale to nemění nic na tom, že série jako taková mě neskutečně bavila a příjemné překvapila.

Kniha Rockový risk v seznamech

v Přečtených1 055x