Přidat komentář

Varjohukka
14.09.2023 5 z 5

Velká nostalgie. Jako by to bylo včera, kdy nám je (tehdy ještě) soudružka učitelka rozdala na začátku školního roku.

Kabuky
03.09.2023 5 z 5

Velmi užitečné informace.


Leona333
30.08.2023 5 z 5

Tak na tuhle knížku - učebnici si velice dobře pamatuji. Nejprve se z ní učil, zdokonaloval ohledně silničního provozu..., můj starší bratr, potom i já. Kniha už je takové milé, úsměvné retro a pravidla v ní jsou "vesměs stejná..." Jen ta silniční doprava nám od těch dob..., jaksi mnohonásobně zhoustla.

Kontryhelka
01.02.2022 5 z 5

Pěkně zpracovaná kniha a nezbytné jízdy na kole na dopravním hřišti. Opravdu hodnotím skvěle a mám na jízdy dobré vzpomínky. To bylo něco, když na dopravním hřišti byl opravdový příslušník dopravní VB, pískal na píšťalku a ukazoval bílým obuškem směr jízdy. To už snad není ani možné.

Ikkju
27.08.2017

Vtipně to měli tenkrát udělané, k učebnici byl i pořad v rádiu, později i v televizi.

Přesto jsem si z toho odnesl jedno trauma, zkoušku z jízdy v provozu jsem o bod provařil (odbočování vlevo), učitelka mi opravu neumožnila a vysvětlení k tomu nedala, tak jsem musel hledat radu u kamaráda (toho co mi podělal už psaní adres na dopisy: "28.října není název ulice, ale datum narození Lenina!"). Na jeho tíživě osudový verdikt "no tak to vole nesmíš jezdit na kole!" si vzpomenu snad po každé, když na něj sedám, a to už je to víc jak čtvrt století..