Voskový vrah
Andrew Hall
Stopy hrůzy - Prokletá škola série
Hope, Schirley a Carrie se těší na týdenní prázdninový pobyt u moře, kam je pozvala jejich bývalá kamarádka Mary. Ale od prvních chvil se začíná odvíjet řetěz podivných událostí – dům je opuštěný, místo Mary se objeví uříznutá hlava, v posteli leží had… Hope se v blízkém městečku, jehož jedinou atrakcí je muzeum voskových figurín, seznámení se Shawnem a zdá se, že by si mohli být blízcí. Pak ale nadchází bouřlivá a deštivá noc, v níž řádí smrt. Opravdu se na místo vrátil místní masový vrah, jehož figurína stojí v muzeu, anebo je za vším už málem zapomenutá nešťastná nehoda? Hope se Shawnem hledají pravdu, ale zároveň se kolem nich stahuje nelítostná smyčka děsu.... celý text
Měla jsem, ale zahodila jsem, protože opravdu naivní...teď toho lituju, přečetla bych si tu blbost ráda zase :)))))))))
No co už, bylo to fakt naivní a okatý, co už.
Krásně napsaný horor, pěkně vyprávěný hlavní hrdinkou. Parta děvčat se vydá za kamarádkou do odlehlého městečka a ta je posedlá pomstou a děvčata čekají hodně špatně zakončené prázdniny.
(SPOILER)
Pořád patlající se děvčata s otázkou TAK KDE TA MARY JE? , hloupoučké "děsivé" náhody ( slovy dvě), výlet se surfaři a rádoby vtipné balení v muzeu vosku.
Poté ultrarychlý předpokládatelný spát, brutální mrtvoly dospívajících holek, který to provedly se zručností otrlých zabijáků a hlavně konečné vysvětlení, které moc nemělo smysl.
Zabila jsem ho tím, že jsem ho odstrčila, když se na mě sápal a on se zabil o ŘADÍCÍ PÁKU??
Sorry, tohle je moc snadnej děj.
Pohodový příběh :-) ale stejně nejlíp Píše R.L. Stine :-) nemohu si pomoct.:-) ale i tak kniha upoutala :-) a přečetla jsem ji dokonce jako každou jinou ze Stop Hrůz :-)
1999 | Utopená Sally |
2000 | Mrtvý se nesměje |
2000 | Ďáblice |
1999 | Africký démon |
2000 | Semeno zla |
(SPOILER) Velice milé překvapení - jednoduchý, ale napínavý příběh, který má vše, co k sérii SH patří - osamělý dům u moře, bouřka a silueta postavy při záblesku, zahradní altán a postupné záhadné vraždy hlavních postav.... Prostě klasické letní béčko, při kterém je dost napětí a né uplně hloupé vysvětlení v závěru. 85%.