Stratené dievča

Stratené dievča
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415913/bmid_stratene-dievca-8aS-415913.jpg 4 4358 4358

Jedna z najvychvaľovanejších autoriek napínavých bestsellerov New York Times Gillian Flynnová doviedla toto tvrdenie do krajnosti. Román o totálne skrachovanom manželstve nepustíte z rúk, kým ho nedočítate. Denník Chicago Tribune vyhlásil, že táto kniha „vás vtiahne do deja a drží v moci ako čistá, ale nebezpečná droga.“ Jedovatá zmes duchaplnosti a lahodne mrazivého príbehu vytvára triler, ktorý vám trhá nervy a predovšetkým vás mätie každým zvratom deja.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Tatran (Bratislava)

Gone Girl, 2012

Jane333
28.05.2020 4 z 5

Zpočátku průměr, pak mě to bavilo dost, ale konec jsem si představovala jinak, nějak zajímavější, jako kdyby už autorka nevěděla kudy kam, tak to zakončila takhle.

m_martina
25.05.2020 5 z 5

Kniha se mi líbila, čte se jedním dechem.

uhnavka
23.05.2020 5 z 5

četla jsem jí jedním dechem, pro mě nečekaný závěr

Janahan
21.05.2020 5 z 5

Za mě jedna z nejlepších knih co jsem četla. Doporučuji!

escapelle
19.05.2020 5 z 5

Neskutečný příběh o tom,jak se láska může změnit v nenávist. I když,je to vůbec nenávist?
Jak jednoduše může jeden (z)ničit druhého.

Lienilda
25.04.2020 5 z 5

V první čtvrtině knihy jsem si nedokázala vytvořit sympatie ani k jednomu z 2 hlavních hrdinů. Pak to začalo trochu odsypat a od půlky už jsem věděla komu fandit. Super román. Moc se těším na film s Benem Afflecken, který má výborné hodnocení.

Teniskaha
22.04.2020 3 z 5

Konec mě už nebavil.

Sany124
13.04.2020 2 z 5

Bohužel první kniha, která se mi líbila méně než její filmové zpracování.

Kris.Tyna
13.04.2020 3 z 5

Kniha mě chytla - ze začátku. Bohužel konec se mi moc nelíbil - překombinované, spousta zvratů, kdyby se konec nesnažila autorka vyhnat do extrému, bylo by to za mě o chlup lepší.

zuzana4291
05.04.2020 3 z 5

Kniha sice byla plná zvratů a snažila se zaujmout, ale přeci jen mi v ní něco chybělo. Měla jsem zní pocit, čeho je moc toho je příliš. Bylo tam až moc změn, až jsem z toho byla znechucená. A měla jsem nakonec problém knihu dočíst.

gaaabi
30.03.2020 5 z 5

Jedna z mých nejoblíbenějších knih, skvělá i jako audiokniha s Janou Strykovou - nezapomenutelná!

artlucie
30.03.2020 2 z 5

Zjistila jsem, že mi bytostně vadí příběhy, kde není s kým sympatizovat.. začátek dobrý, možná do půlky jsem ještě jakž takž byla zvědavá, co bude dál. O konci pomlčím.. celé to na můj vkus zbytečně zdivočelo, už se nedalo věřit ničemu.
Asi se potřebuju profackovat a přestat číst knížky, které mi doporučí veřejné mínění.

andream
26.03.2020 3 z 5

Tak nevim jak hodnotit... chvíli mě bavila, chvíli jsem se nutila do čtení... něco tomu chybělo a nebyla to ta knížka, na kterou se těším ze budu číst dal.. spis ta, u které se těším až uz ji doctu

1Makina1
25.03.2020 5 z 5

Moje oblíbená kniha, která mě překvapila, až jsem to musela chvilku rozdýchávat. Super a zajímavý příběh. Takové knihy mě baví.

Laféeverte
24.03.2020 4 z 5

Moje druhá kniha od této autorky. Úvodem se musím přiznat, že mi její styl psaní tak nějak nevyhovuje. První část obou knih se dost táhla, postavy byly dost nesympatické a docela dlouho jsem nechápala, proč by mě měly vlastně zajímat. V případě Zmizelé se ale celý děj dal do pohybu a začalo mě to dost bavit... (spoiler: Prostě v okamžiku, kdy Amy a Nick konečně odhodí tu prvotní fasádu, Vás začne zajímat, jak se ta jejich hra na přetlačovanou bude vyvíjet. Já to docela hltala, i když je podle mě jeden za 18 a druhý bez 2 za 20 a žádnému z nich se nedá věřit. Nakonec stejně nevíte, jestli trpí, nebo jim to vlastně vyhovuje, a to je podle mě na této knížce to zajímavé.)

Janinka.V
24.03.2020 2 z 5

Pořád jsem četla samou chválu,tak jsem se navnadila a dala se do čtení..bohužel,buď je kniha přeceňována nebo to nebyl můj šálek čaje.

9773
22.03.2020

Mám šťastnou ruku co se knih týče ale tohle bylo hodně špatné. Kniha vyprávějící příběh ale zároveň prorostlá velikým množstvím plevele. Nešťastné zpracování i námět. Hodně smutná snaha čtenáře vodit za nos.

tami1
20.03.2020 3 z 5

Tak s touhle knihou jsem fakt měla problém. Zdolala jsem ji až na třetí pokus a to jen proto, že jsem si ji schválně vzala na dovolenou a k tomu nic jiného na čtení.
První část byla nudná a taková nanicovatá. Druhá část mě bavila ze všeho nejvíc, postavy se vyvíjejí a pořád se něco děje. Závěr byl už moc přitažený za vlasy. Celému příběhu by výrazně prospělo zkrácení tak o polovinu.

Arlienen
06.03.2020 5 z 5

Viděla jsem prvně film. Proto jsem si musela přečíst i knihu. Kniha byla samozřejmě mnohem lepší než film. Jsem ráda, že jsem tomu dala šanci a přečetla si ji.

Zuzik12
06.03.2020 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem četla. Skvělý příběh i zápletka. Přečtena jedním dechem!