Chuť temnoty
Alexandra Ivy
Strážci věčnosti série
Darcy Smithová vždy cítila, že se něčím liší od ostatních lidí-jen kdyby věděla, jak moc. O svém pravém původu má jen nejasné tušení, neboť vyrůstala v adoptivní rodině. Jak veliká je její cena pochopí, až když je osudově vtažena do nemilosrdného boje mezi upíry a vlkodlaky, a zároveň objevuje nový svět plný extáze-a temných vášní. Spalovaný touhou po Darcy by udělal Styx-vládce všech upírů- cokoliv, jen aby ji dostal ze spárů Salvatora, smrtelně nebezpečného vůdce vlkodlaků. Salvator ví, že čas vlkodlaků se krátí. Téměř na pokraji vyhynuté své rasy se nezastaví před ničím, aby získal Darcy jako svou královnu-protože ona je klíčem k jejich záchraně.... celý text
Horory Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Levné knihyOriginální název:
Darkness Everlasting, 2008

Trochu slabší jak předešlí díl V objetí temnoty, ale jinak se mi taky moc líbila.
Jen je mi trochu líto, že tam nebyl moc Levet. Malý chrlič je hrozně vtipná postava a já si ji moc oblíbila.

Velmi se mi líbí ale ty vztahy tam trochu byly rychlý jinak jsem u toho mohla prosedět hodiny.

Velice čtivá; chytlavý děj. Podle mého názoru je hezčí než Odhalená temnota. Bezva kniha. Doporučuji.

Romantika střihnutá upírskou fantasy. Hanebný překlad - nejvíce mě dostala hláška, že zabezpečení domu bylo lepší, než u "Forta Noxe". Vývoj vztahů postav byl na mě trochu rychlý a málo uvěřitelný.
Ale čte se to celkem dobře, docela to "odsejpá" a kdo má rád zamilované knížky, určitě si přijde na své.
2011 | ![]() |
2013 | ![]() |
2010 | ![]() |
Další díl, který mě pohltil, rychle se četl, a Styx se zařadil do složky "moji milovaní, vysocí, urostlí, krásní, chlapáčtí, majetničtí ... upíři :D "