Odhalená temnota
Alexandra Ivy
Strážci věčnosti série
Uplynulo již téměř dvěstě let, kdy se Anna Randalová odevzdala upíru Condu Cezarovi v noci nezvladatelné vášně. Od té doby Anna nestárne, ale upírem není. Probudily se v ní paranormální schopnosti, kterým stále nemůže porozumět. A ten sexy, okouzlující upír, který je za to zřejmě zodpovědný, se vyhnul všem snahám ho vypátrat, až dosud... Cezarovo slastné setkání s Annou ho stálo dvě století pokání. Ale jedna věc se nezměnila - reakce jeho těla na ni je stále stejně naléhavá...... celý text
Horory Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Levné knihyOriginální název:
Darkness Revealed, 2009

Je to super knížka a chci se někoho zeptat dá se někde na internetu přečíst další díly zadarmo jako online??? prosím pošlete odkaz díky

Další díl Temnoty, tentokrát o Morganě le Fay, vílách a upírech. Mám tyhle knížky moc ráda, člověk u nich nemusí vůbec přemýšlet.

Tahle kniha mě zvlášť nezaujala, ale určitě stála za přečtení. Mám ráda upíry, vášeň, lásku a nečekané zvraty, které v knížce jistě nechyběly.

Mě se kniha četla nějak těžko :/ ale byla pěkná, to nemůžu říct že ne. Ale nějak moc mě nezaujala. Zkusím číst ještě další díly strážců věčnosti.

Znovu jsem se přesvědčila,že knihy od této autorky mě vždy pobaví a zaplní čas.Opět erotika,napětí,strach,krásní upíří,odhodlaná hlavní hrdinka a nakonec šťastný konec..Mohu všechny knihy této autorky doporučit.

Skvělý vzrušující příběh. Obsah mě velmi bavil, četla jsem to jedním dechem až do konce. Děj je úžasný plný dobře popsané erotiky. Velmi chválím a doporučuji milovníkům upírů.
2011 | ![]() |
2013 | ![]() |
2010 | ![]() |
Tak tenhle díl, no..nepohltil mě tak, jako předchozí díly, občas jsem se do pokračování ve čtení nutila, nevím proč, prostě jsem si s Annou fakt nesedla :D