Ta holka
Katy Birchall
Anna Huntleyová má jen pět životních cílů: 1. Přehrát filmové scény ze Lvího krále se svým labradorem. 2. Nezapálit vlasy zástupkyni školní Včelí královny Josii Grahamové (podruhé). 3. Udržet si nejlepší kamarády tím, že nebude dělat nic v obvyklém stylu trapné mimoňky. 4. Zjistit, jestli ji body 1 a 2 nemohou společensky znemožnit. 5. Najít tajnou komoru, kam by se mohla ukrýt se svým labradorem (nejraději na zbytek života), až se její táta zasnoubí s nejslavnější herečkou všech dob, přijedou bulvární novináři a celý svět se dozví, proč s Annou nikdo nechce kamarádit. Je to hodně, nebo málo? To se dozvíte, až se začtete do této knížky!... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2015 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
The It Girl, 2015
Kniha se mi vůbec nelíbila. Jedna z mála knížek, které jsem nedočetla. Několikrát jsem knížku dočíst zkoušela, ale prostě to nešlo. Děj o ničem. Co se mi na knize nelíbilo bylo, že byla psaná strašně dětským jazykem. Jinak by to bylo možná záživnější a knížku bych možná i dočetla.
Myslela jsem si, že knihu rychle proletím očima. Pletla jsem se, okamžitě se mi zalíbila! U čtení jsem se usmívala od ucha k uchu :)
Dost jsem se pobavila. Kniha byla napsána jednoduchou a zábavnou formou, doporučuji všem kteří mají rádi komedie nebo romány.
Knížka mě nijak extra nenadchla. Je to takové jednoduché čtení, které Vám nic extra nepřinese.
Je to takový ten normální příběh, jak se normální holka stane slavnou, začnou se s ní kamarádit nejoblíbenější lidi ze školy, zatímco ztratí své nejlepší přátele. Ke konci knihy si uvědomí, že se chovala špatně a snaží se vše napravit. Četlo se to dobře a byla to zábava, ale trochu to kazilo to, že jste celou dobu tak nějak věděli jak to dopadne...Proto 3 hvězdičky. :)
2021 | Sexuální výchova: Road trip |
2015 | Ta holka |
2022 | Mladá čarodějka |
2021 | Sexuálna výchova: Sprievodca životom |
podle mého názor je to docela dobrá kniha, byla zábava jí číst, ale musím říct že jsem tak nějak v té polovině věděla jak to dopadne. :)