Tajemný snoubenec
Arnette Lamb
Romantický příběh z první poloviny 18. století se odehrává mezi nejvyšší anglickou společností, v níž se potkali dva výjimeční lidé, kteří musejí projít množstvím překážek a pochybností, než se utvrdí ve vzájemné hluboké lásce.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2007 , Levné knihyOriginální název:
The Betrothal, 1992
Na mě zbytečně dlouhé,ale téma zajímavé. Vztahy v rodině,vnikající láska a tajemství. Celkově to nebylo špatné,ale autorka má mnohem lepší knihy.
Kniha ma 364 stran a vyvrcholenie vsťahu hlavnych hrdinov je opisane na jednej-poslednej strane. Mala som z toho divny pocit,akoby ten pribeh niekto uťal. Napriek tomu je to veľmi pekny,zaujimavy a svojim sposobom aj napinavy pribeh.
Trochu víc než jen obvyklá červená knihovna - zajímavý a neobvyklý příběh. Celou dobu jsem byla zvědavá na tajemství Blakea Chesterfielda, kvůli kterému mohl být vydírán, a výsledek mě docela překvapil. Čtivě a zajímavě napsáno.
Román pro ženy z červené knihovny, jak můžeme od této autorky čekat. Nechybí pouto lásky, dobrodružství a tajemství...vše jak má v tomto žánru být. Moc pěkné.
18. století romantika romance historické romance
2010 | Guvernantka |
2010 | Vánoční příběhy: Daniel a anděl / Slyš! Toť herold / Vyměněné srdce / Zázraky |
2001 | V erbu slunce |
2012 | Nitky osudu |
2011 | Temná vášeň |
Byla to fajn kniha,jen zbytečně dlouhá