Tajemství záhadného balíčku
Enid Blyton
![Tajemství záhadného balíčku Tajemství záhadného balíčku](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233715/mid_tajemstvi-zahadneho-balicku-233715.jpg?v=1419698695)
Další pokračování populárních napínavých příběhů s tajemstvím pro děti. Špekoun se s pomocí svého spolužáka z Afriky nevídaně zdokonalil v břichomluvectví. Brzy se ukáže, jak to může být užitečné při řešení dalšího tajemství...
Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: 2003 , Albatros (CZ)Originální název:
The Mystery of the Strange Bundle, 1951
![nikikostadinova nikikostadinova](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/109450/m_109450-DF9.jpg?v=1506170951)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
tak jsem přemýšlela. Dát tři hvězdičky za ten poloviční deux ex machina konec, nebo uznat, že tento díl je pokrok oproti minulým a nechat ty 4 ? no...nakonec budu hodná
![buldozer5 buldozer5](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/141925/m_buldozer5-omM.jpg?v=1617875979)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
V každé knížce mi byl hrozně nesympatický Špekoun. Už jenom to jméno jsem od začátku nesnášel. Už jenom kvůli tomu, že v téhle knížce dostal od Goona zasloužený výprask jsem si tento příběh velice oblíbil:D
Jinak krásně napsaná knížka(jak jinak, když je od skvělé spisovatelky Enid Blytonové), u které jsem se ani trochu nenudil. Do hodnocení dávám 5 hvězdiček.
1992 | ![]() |
1996 | ![]() |
2003 | ![]() |
1993 | ![]() |
1997 | ![]() |
Další, tentokrát hodně dlouhá, série od Enid Blytonové. První díl mi trochu vadila přezdívka špekoun a nepříjemný pan Goon, ale rychle jsem si zvykl a jako vždy jsem nadšený.
Nanejvýš uspokojivé.