Tajemství tantrického sexu
Claudia Blake
Díky tomuto zábavnému a přístupnému průvodci tantrickým milováním změníte svůj sexuální život z obyčejného na mimořádný. Kniha zkoumá různé zdroje smyslného potěšení, tantrickými technikami posílíte intimitu a prohloubíte vaše vzájemné potěšení. Průvodce tantrickým sexem představuje jednoduché postupy a cviky, které se může naučit každý. Spolu se základními principy tantrického sexu objevíte úžasné způsoby, jak prodloužit vzrušení, uspokojit svého partnera a dosáhnout vyšších stavů vědom... celý text
sex erotika masáže duševní cvičení imunita, imunitní systém duševní zdraví milostné vztahy tantra intimita sexuální fantazie
Skrýt reklamy
Knížku mám jen krátce, ale co už teď o ní mohu říci:
Jestli hledáte kámasútru s tantrou dohromady, tak to není ta pravá volba.
Knížka má mnoho obrázků, fotografií, je zde mnoho cvičení (na mysl i na tělo, meditaci), historie tantry, čakry...
Není to knížka o fyzickém sexu, ale o duševním a fyzickém prožitku.
Obsah knihy:
Kapitola 4: Být si blízko
Kapitola 5: Objevování extáze
Kapitola 6: Hluboké potěšení
Slovníček ...
Není to jako návod na použití mlýnku na kafe, člověk nad knížkou musí přemýšlet.
Těším se na nové náhledy na běžné věci, o kterých člověka ani kolikrát nenapadne přemýšlet a bereme je jako samozřejmost.
Jsem zvědavá na ta cvičení :-)
Vždycky mi "ultra jogíni" a "ultra bio a eko lidé" "ultra vegan" přišli jako z jiné planety.
Tak bych si chtěla udělat o tomhle světě objektivní obrázek a ne se nechat ovlivňovat "ultra konzumenty" dnešní doby.