Falešné stopy
Enid Blyton
Tajná sedma série
Deváté dobrodružství Tajné sedmy, která se tentokrát rozhodne nalézt uprchlou dívku. Kvůli obvinění z krádeže peněz uteče Elizabeth z domova. Policie předpokládá, že se pokusí dostat k babičce žijící v Bellingu, městě, ležícím nedaleko bydliště členů Tajné sedmy. Když se o tom děti dozvědí, ihned se pustí do pátrání po zmizelé dívce. Jejich snažení jim znesnadňuje Honzova sestra Zuzka. Spolek se však nenechá odradit a pokračuje v akci dál.... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2000 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Secret Seven Mystery, 1957
Tak jako u Správné pětky, budu Tajnou sedmu hodnotit všechny díly stejně. Tyhle knihy čtu až dnes, po padesátce. Přesto se u nich skvěle bavím a úžasně si odpočinu. Doporučuji všem malým i velkým klukům a holkám.
Nanejvýš uspokojivé.
Knížky mého dětství. Kdysi jsem je četla na základní škole, když jsme povinně chodili do knihovny a museli jsme si půjčit min. 3 knihy. Po několika letech jsem se k nim chtěla vrátit a přečíst si všechny díly, a udělala jsem dobře. Jsou to opravdu napínavé příběhy o dětech pro děti. Sedma odvážných dětí spolu s kokršpanělem prožívají dobrodružství dětského stylu. Pro děti DOPORUČUJI.
Parádně popsané dobrodružství skupinky dětí. Úžasná série pro děti plná napětí, očekávání, zvratů a přátelství.
U této knihy jsem si až do konce nebyla jistá hlavní zápletkou děje a proto mě 9. díl série o Tajné sedmě tak neskutečně bavil:)
1992 | Pětka na ostrově pokladů |
1996 | Pětka v pasti |
2003 | Vzhůru na kouzelný strom |
1993 | Podařená dvojčata |
1997 | Pětka na Ďáblových skalách |
Opět pěkný příběh kamarádů Tajné sedmy.