Otrokyňa
Lisa Jane Smith
Tajný kruh série
Po zasvätení do Tajného kruhu mladých čarodníc sa Cassie opája svojou novonájdenou mocou, ktorá je rovnako návyková ako nebezpečná. Ocitne sa medzi dvoma súperiacimi klanmi a stojí pred zásadným životným rozhodnutím: Má zradiť tých, ktorých miluje alebo sa priznať a riskovať tak vyhodenie z kruhu?
Druhý dil byl super. Jsem zvědavá na třetí. Podle recenzí,co jsem četla by měl být nejlepší, tak snad mě nezklame . :-)
Mnohem lepší než první díl. Je to úžasná kniha. Njevím jestli jsem jediná, ale já se u čtení bála, hlavně u druhé půlky knížky. Skončilo to tak napínavě:D co na to asi Diana řekne?
Díl poměrně slušný... postava Nicka se mi moc líbila... ale opět mi kniha přišla poněkud krátší, než to na co jsem zvyklá...
Velmi zajímavé, jsem zvědavá, jak to dopadne. Cassie už ví hodně, ale zatím neví všechno.... Tak uvidíme, jak se to vyvine.
Naštěstí velmi dobré pokračování 1. dílu :o) U této autorky jsem měla trošku obavy, ale povedlo se :o)
Strašně se mi líbí postava Nicka, ikdyž v tomto díle se mi zdá víc.. "lidský" :D Jinak zvrat v ději pěkný.. ;)
Druhý díl byl o kapičku lepší Cassie až tak naivní nebyla :-D Já si nemůžu pomoct ale co se týče spisovatelky tak píše tak zvláštně že někdy to nedává smysl nebo možná to je překladem. Ale je fakt že Tajný kruh se mi čte líp než deníky mno nic jsem zvědavá na třetí díl Moc. Uvidíme v čem se polepší hlavní hrdinové a co se týče kluků zamlouvá se mi spíše Nick i když není tak výrazný jako Adam jako po stavově.
dobře udělaný, ale už to podle mě není tak podařený jako 1. díl.. a zrovna ted sem si na internetu stáhla další díl a du zjistit jak to bude dáll.. ;) tak za neurčitý čas kouknětě na komentáře u další knihy.. :P :D
Moc pěkná knížka a myslím že to skončilo i trochu napínavě .. ;) Jsem strašně zvědavá co tomu řekne Diana až se to dozví .. ;)
Po dočtení prvního dílu jsem se tohohle nemohla dočkat. Byla to ale doba, než Otrokyně vyšla a mě už nějak přešla chuť. Přesto jsem na knížku v knihovně narazila a půjčila si jí. Začala jsem číst a říkám si: "Blbost. Stejně si už nic nepamatuji z prvního dílu."
Nakonec jsem si jí vzala do školy a najednou mi to čtení šlo.
Některé ty bláboly mě docela štvaly, ale na druhou stranu.. Bylo to čtivé a zase trochu napínavé. Sice lehce přepísklý konec, ale u L.J.Smith je zázrak, že je přehnaný jen konec (viz. Upíří série).
Nejde sice o moc kvalitní literaturu, ale i když jsem dospělá, tak stále také teenager a proto hodnotím takto.
přátelství magie tajemno čarodějové
Je to čtení opravdu pro mládež, ale když si chcete tenhle žánr přiblížit, proč ne :)