Tajomstvo príťažlivosti sŕdc – Oslobodenie

Tajomstvo príťažlivosti sŕdc – Oslobodenie
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468453/bmid_tajomstvo-pritazlivosti-srdc-oslobo-T8N-468453.jpg 4 15 15

Všetko, čo zažijete, je dôsledkom niečoho. Nie je náhoda, že niekto vstúpi do vášho života. Ako dlho zostane, ako veľmi vás má rád a ako s vami zaobchádza, nemá nič spoločné s vaším úsilím. Deje sa to, pretože v pozadí vášho života pracujú skryté sily. Niektoré vás podporujú na ceste k vašim túžbam. Iné ju komplikujú. Len čo spoznáte a odstránite silu, ktorá vašu cestu sťažuje, otvoríte priestor podporným silám. Následne sa odohrajú presne tie udalosti, na ktoré ste čakali. Nikto nedáva odpovede na veľmi dôležité otázky života tak autenticky, chápavo a zrozumiteľne ako Ruediger Schache. Pri čítaní jeho novej knihy o srdcovej príťažlivosti nasleduje jeden aha zážitok za druhým! Münchcner Merkur (Vis a Vis) Skutočnosť, že sú v hre aj skryté sily, človek predpokladal už odjakživa. Teraz je zrazu všetko nad slnko jasné a človek horí nedočkavosťou tento nový kľúč k poznaniu použiť. WOMAN ... cesta k láske, spokojnosti a naplneniu... BILD Woche... celý text

Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (SK)

Das Geheimnis des Herzmagneten – Die Befreiung, 2017

Janizoun
15.03.2023 4 z 5

Ze zajímavosti jsem si knihu koupila ve slevě a musím uznat, že na tom co se v ní píše něco je a nutí při čtení k zamyšlení. Mě osobně velmi obsah zaujal a to tento druh knih moc nečtu. Určitě si ráda přečtu i ostatní knihy od tohoto autora.
"Citát" z knihy:
"Hezký a perspektivní vztah potřebuje
vždy oboustrannou srozumitelnost,
předvídatelnost a jistotu.
Naproti tomu závislé vztahy
jsou založené na neustálé nejasnosti,
nevypočitatelnosti a nejistotě."

i.hollerova
02.01.2023 5 z 5

Touha být pochopen a chápat jsou dva velké důvody, které nás svádějí dohromady a drží pospolu.Protože pochopení je láska

i.hollerova
02.01.2023 5 z 5

Vaše srdce touží po pravdě a opravdovosti.Rozum by rád dosáhl svých cílů.To může vést ke konfliktům o které jsme vůbec nestáli.

DYRKA98
01.07.2021 5 z 5

Fajn kniha, četla se dobře, krásná uvnitř.

anansie
19.08.2019 5 z 5

Kniha nezklamala. Po dvou podobných od autora, které jsem již přečetla, i tato obsahuje pár nových podnětů, zajímavě terapeuticky působí rozbory připojených příběhů. V každé z knih od tohoto autora si člověk může najít něco objevného pro sebe, uvědomit si, co vlastně vysílá na druhé a proč se mu některé věci v životě opakují. Práce na sobě a posuny vědomí jsou nikdy nekončící a tato kniha je k tomu skvělým průvodcem. Jedinou podmínkou je ovšem potřeba být sám k sobě pravdivý.

mariva
23.02.2019 2 z 5

Kniha mě nijak neoslovila, přišlo mi to vše moc teoretické.