Noční rozkoše
Sherrilyn Kenyon
Noční lovci série
Možná vypadá jako upír, ale jeho cílem je chránit lidi, ne pít jejich krev. Za dva tisíce let nenašel Kyrián Thrácký nikoho, kdo by v něm vzbudil touhu získat zpět svou duši a stát se znovu člověkem – dokud nepotkal Amandu. A když se ti dva štvou ulicemi New Orleansu, aby polapili smrtelně nebezpečného nepřítele, bojují také za to, aby dokázali uvěřit v pravou lásku a společnou budoucnost.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , Ikar (ČR)Originální název:
Night Pleasures, 2002
Zajímavé, napínavé, čtivé, i ta erotika se mi líbila. Jo, byl to velmí pěkně napsaný příběh.
Líbilo, moc. Napětí, erotika, kamarádství... Jenom veliká škoda, že u nás vyšla jenom tahle první knížka... (Na druhou stranu, až - až! - jich vyjde všech dvacet nebo kolik jich už je, KAM je čtenářka bude dávat? Chtělo by to nafukovací knihovnu! Nebo možnost sáhnout jen tak do paralelního vesmíru!)
Opravdu moc pěkná kniha. Děj je hned od počátku napínavý, až do konce.Už se těším na další knihu této autorky .
Od téhle knihy jsem čekala mírně nadpřirozenou červenou knihovnu a byla jsem velmi překvapená, jak dobře je to napsané. Kyrián krev nepije, označení upír je spíše zavádějící. Moc pěkná kniha.
2005 | Pán touhy |
2008 | Kde je můj hrdina? |
2006 | Čas na lásku |
2014 | Milenec snů |
2006 | Noční rozkoše |
Podľa mňa je to dejovo trošku slabšie, ale veľké množstvo milostných scén to kompenzuje. Autorka asi venovala viac pozornosti erotickým pasážam ako samotnej dejovej línii, ktorá miestami pôsobila chaoticky.