Temný zvěrokruh
Stella Hyde
![Temný zvěrokruh Temný zvěrokruh](https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91162/temny-zverokruh-91162.jpg?v=1318094849)
Méně příjemné aspekty astrologického osudu poukazují na citlivé body horoskopu, vztahující se spíše k temným, skrytým lidským vlastnostem a psychologickým pochodům.
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2009 , Levné knihyOriginální název:
Darkside Zodiac, 2007
![katushah katushah](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/17054/17054-mSR.jpg?v=1490385909)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Vynikající kniha, myslím, že by měla být základním kamenem pro všechny fanoušky astrologie a horoskopů. Jsou tu opravdu velmi upřímné až kousavé poznatky o každém znamení. A myslím, že tvrdší upřímnost je lepší než přislazená lež. :)
![Varvara Varvara](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/38084/varvara-R0e.jpg?v=1540842770)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Výborná kniha! Sice taková tragikomická (místy jsem se smála nahlas, především při čtení pasážích o snášenlivosti znamení s ostatními; místy jsem si musela smutně povzdechnout), ale určitě bych ji doporučila každému. Díky ní jsem leccos pochopila nebo se o archetypech znamení dozvěděla něco nového, pomohla mi i k uvědomění si mých vlastních vzorců chování atp. Skvělý je rozbor planet vládnoucích znamením - astronomie se potkává s astrologií a vše pěkně zapadá.
![LordSnape LordSnape](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/17325/lordsnape-ZMb.jpg?v=1632828974)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moc zábavná kniha! Představte si zvěrokruh obráceně. Namísto optimistických a dobrých vlastností se dozvíte ty schované uvnitř a ty horší, které nechcete, aby ostatní ve vás viděli.
bydlení a ryby - pokud se Vám podaří otevřít dveře...
sex a beran - předehra je pro zbabělce... Je to prostě geniální kniha a něco ohledně astrologie už jsem přečetla, doporučuji.Je škoda, že se nedá sehnat.