Těžká noc

Těžká noc
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408331/bmid_tezka-noc-XIU-408331.jpg 4 587 587

Po pětiletém vztahu by měl přijít další stupeň - bud' svatba, anebo rozchod. Patrik zvolí druhou možnost a Erika je náhle opuštěná a nešťastná. Místo po Patrikovi se snaží zaplnit intenzivními nezávaznými zážitky, které však také nejsou tím pravým ořechovým. Nová láska na sebe ale nenechá dlouho čekat a Erika je zase šťastná, zamilovaná a milovaná. Jenže ani nový vztah není tak úplně bez mráčku - Eriku tíží jisté tajemství a navíc ani soužití s potenciální tchyní není zrovna jednoduché ...... celý text

EvelinaLang
12.01.2021 3 z 5

Autorka mě přivedla ke čtení, jako mnoho dalších přede mnou. :) Tedy, díky ní mě to začalo bavit. A musím říct, že podle mě je u nás Lenka Lanczová královna dívčích románů, i přestože už se mi její knihy neoslovují jako dřív. Ona ty dívčí romány ale prostě umí a ta její stará díla, to je taková krásná nostalgie.
I tohle se mi líbilo, je to stejně čtivé jako předtím, jen prostě vám trochu přijde, že něco podobného už jste četli. Tak trošku pořád dokola. :) Přesto hodnotím třemi hvězdami a až zase něco vyjde, určitě si to přečtu.

Veber
12.12.2020 3 z 5

(SPOILER) Tak trochu vzpomínka na mladá léta, kdy jsem paní Lanczovou četla hodně. Kniha se mi líbila, ale víc jak do poloviny knihy jsem měla podivný pocit, že jsem ji už četla. Hrdinka byla celkem sympatická i když mi její chování vzhledem k jejímu věku (33) tak úplně nesedělo. Příjemná oddechovka to ale byla, jen mi přijde, že se z knih paní Lanczové vytratila lehkost a humor, které jsem tam viděla dříve. A také zajímaví kluci (SPOILER) protože Max, Štěpán, ani Patrik nebyli v knize popsaní tak, aby mi krom vzhledu (který hrdinka vychvalovala) přišli nějak zajímaví...

TamaraKrejčí
08.12.2020 4 z 5

Přečteno, v době karantény jsem sáhla i po takovém románku. A nelituji, i když to bylo lehce předvídatelné...zápletka OK!!!! Jako, no teda??? Ale žádné překvápko se už nekonalo. A hvězdičku navíc dávám i děsné skoro tchýni, Ta to opepřila.

Dy_Em
27.11.2020

Řekla bych že díky knížkám od Lenky Lanczové jsem začla takhle hodně číst. Autorka skvělě a chytlavě píše, vždy se u knihy zasměji,občas ukápne nějaká ta slzička.
Bohužel tato knížka se mi úplně moc nelíbila. Asi mi úplně nesedla hlavní hrdinka, všechno bylo takové moc rychlé, až moc přeslazené a na moje nervy byla paní Krasuová až moc!

Layss
20.11.2020 4 z 5

Knihy od Lanczové jsem četla během střední školy a hodně se mi líbily. Nedávno jsem si dělala objednávku v e-shopu a zrak mi padl na tuto novinku. Občas se ráda vrátím o pár let zpátky a nepohrdnu dívčím románkem. A tato kniha nezklamala. Přečetla jsem ji za jeden jediný den. Mohu doporučit.

Jurfinka
13.11.2020 4 z 5

To byla teda idylka...

Monika164
08.11.2020 5 z 5

Moje první kniha od Lancove a určitě ne poslední... Doporučuji

attila1
28.10.2020 4 z 5

První moje setkání s paní Lanczovou a určitě ne poslední. Pohodová knížka ze života.

kramlinka88
17.09.2020 5 z 5

Za mě spokojenost, bylo tam vše co jsem chtěla :-) Jen teda paní Krausová by zasloužila přehnout přes koleno :-D Max mě občas štval taky, ale nakonec to dopadlo dle očekávání ;-) Klasická Lanczovka, milovala jsem ji před dvaceti lety a miluju ji doteď, příjemná oddechovka :-)

lisell
18.08.2020 5 z 5

Odpočinkové čtení přesně ve stylu Lanczové. Na jejích knížkách jsem vyrůstala, takže bylo příjemné vrátit se do puberty :) mně se její styl psaní prostě líbí. I když pro někoho může být kýčové či moc růžové, někdy je fajn popřít realitu a trochu se zasnít.

Doubravka1975
12.08.2020 5 z 5

Lenka Lanczová mě nikdy nezklame. To je u mě vždycky sázka na jistotu. Akorát jsem si myslela a přála jiný konec.
SPOILER

Aby v těch dveřích na konci stál Štěpán. Max se choval trochu jako blbec, ale i tak se mi to moc líbilo. Plný počet hvězd

Knihontýnka
04.08.2020 2 z 5

(SPOILER) Zajímavé ženské čtení, dobře napsané (ale ty chyby a hrubky v textu mě tedy pěkně nas....). Horší to bylo i s dějem (dost se dalo odhadnout předem a nejzásadnější překvapivý zvrat byl poměrně nepřekvapivý). Vybrat si za osudového chlapa žárlivého blba, který navíc neumí odporovat svojí “mamince”, to nechceš, takže tentokrát ani náznak happyendu. Hlavní hrdince byste dali korunu, ale možná taky pár na holou. Některé její životní volby by mi jinak tak akorát přivodily kopřivku.

maca5449
19.07.2020 2 z 5

Hm.
Ne. Prostě ne. Byla to blbost. Ale i blbost se dá napsat čtivě, jenže u mě už to nefungovalo.

Já měla její knížky ráda, některé více, některé méně, ale přečetla jsem je snad všechny. Romantika, dívčí čtení, letní románky, mé srdce plesalo. Jenže tohle. Ježíši za co.

Do podobných knih přidávám Rebelský dědic, protože tohle byl jeho děj jak přes kopírák. Jenže Rebel byl mnohem víc čtivější, záživnější, s více dialogy a vůbec zajímavější. Humpf.

Zklamání a navíc jsem se s tím děsně trápila, sáhla jsem po této knize v domění, že si odpočnu a ukojím svou romantickou duši, jenže místo toho jsem se jenom rozčilovala a nadávala na hrdiny a jejich chování.

Amifa
19.07.2020 5 z 5

Super knizka, je fajn, ze tu jsou i postavy z predeslych knizek. Zajimavy pribeh, kdy sice od zacatku tudite jak to bude dal, ale i tak hltate stranku za strankou :-)

tittanie
18.07.2020

Moje oblíbená autorka, takže když po dlouhé době vydala knihu hned jsem po ní skočila. Oddechové čtení, ale k oblíbeným knížkám od této autorky ji asi nezařadím. Možná mi nesedí knížky od Lanczové se starší hlavní hrdinkou, byť Erika je plus mínus v mém věku, ale radši mám ty "ze školy".

sinamona
04.07.2020 5 z 5

Příjemné, oddechové nejen letní čtení. Těžká noc je má první Lanczová od dob puberty, když jsem začala číst, musela jsem se pousmát, hl. hrdinka dospěla stejně jako já a nachází se věkově v mé kategorii. Její příběh mi byl sympatický a i když někdy předvídatelný, nenudila jsem se. Poměrně uvěřitelný příběh, který mě bavil, pročistil hlavu a místy i pobavil zejména pasáže s tchýní (té bych nejradši zakroutila krkem :) ), z konce jsem byla poměrne smutná, hodně jsem to s hl. hrdinkou prožívala a bylo mi jí až líto. Zdá se, že se vrátím pozpátku vydáním ke knihám L.L., na léto k vodě ideální :)

certik003
05.06.2020

Čtivé, příjemné a oddychové čtení na dobu, kdy potřebuju vyčistit hlavu a nad ničím nepřemýšlet.

Stephanie92
05.06.2020 5 z 5

Tuhle knížku jsem přečetla během 3 dnů. Děj mě velice zaujal a nějak jsem se i v nějakých věcech ztotožnila s hlavní hrdinkou, také jsem ukončila po 5 letech vztah, jsem aktuálně těhotná a miluji zvířata. No a více prozrazovat nebudu. Raději si knihu přečtěte sami.

Kubikuli
03.06.2020 4 z 5

Už je to pár týdnů, co jsem ji četla a pravda je, že pod kůži se vám určitě nezaryje, ale příjemné čtení to je... Nezklame, ale na zadek si z ní taky nesednete :) Postavy už jsou sice dospělé, ale stejně mi přijde ten styl psaní jako pro náctileté ... Prostě taková fajn oddychovka.

gordon13
30.05.2020 5 z 5

Paní Lanczová má pro mě prostě nějaké kouzlo či co...v podstatě jednoduché, lehce naivní knihy, ale mě se všechny tak moc líbí..líbí se mi humor, líbí se mi poučení do života, které v každé knize prostě je, líbí se mi laskavost ke zvířatům, k přírodě. Každý z jejích příběhu ve mě vyvolá pozitivní, radostné pocity. Díky za takovou a NAŠI! autorku :-)