Ti otravní králíci

Ti otravní králíci
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231024/bmid_ti-otravni-kralici-W2o-231024.jpg 5 112 112

Příběh pro děti o medvědovi, který žil sám uprostřed divočiny, což se mu náramně líbilo. Co se ale nestalo? Do sousedství se přistěhovala rodina králíků...

Pro děti a mládež
Vydáno: , Svojtka & Co

Those Pesky Rabbits

Varjohukka
04.11.2024 5 z 5

Nádherný a vtipný příběh s poučením o přátelství a navíc ještě překrásné ilustrace s místy srandovními detaily.
Doporučuji!

ještěrka38
13.06.2024 5 z 5

Krásný příběh o přátelství.

cyril.gando
16.02.2024 5 z 5

Byla to moc vtipná knížka. Nejvtipnější byli ti králíci, jak se pořád medvěda na něco ptali. Pro někoho může být poučná v tom, že se máš kamarádit. Ale hlavně je to i zábavná knížka.

Marketplace
05.07.2023 5 z 5

Super, super a ještě jednou super. Knížka se moc líbí všem a hlavně dvouleté dceři. Knihu jsme si půjčili v knihovně, ale uvažuji o jejím zakoupení. Příběh sice známe všichni nazpaměť, ale je prostě boží. K tomu nádherné obrázky. Vřele doporučuji.

Zuzvil
28.03.2023 5 z 5

Toto je jedna z dalších knížek, která má u nás čestné místo v knihovničce a četly jsme si s dcerou nesčetněkrát. A mě překvapivě nikdy nelezla na nervy, pokažné jsem se se pousmála či naopak zamyslela. Obě ji vlastně známe nazpaměť (což vzhledem k textu není nic náročného :-D). Knížka má krásné ilustrace, je velmi stručná, ale také velmi výstižná a má opravdu jemný a krásný přesah, sdělení, které dá dětem i dospělým dost. Za nás musím a chci doporučit.

Briv
15.01.2023 5 z 5

* Nádherné ilustrace, vtipný příběh, spousta detailů i krásné poslaní - to všechno nás se synkem (necelé 4 roky) u této knížky dostalo do kolen. Bavila nás oba, hodně jsme si o ní i povídali. Syn si všímal spousty detailů, které v knížce jsou - nejraději měl malou myšku. Měli jsme to dost podobně, jak píše Litocha. krásná, pro děti přínosná a pohladí i po duši. Oba doporučujeme.

misssicccka
19.10.2022 5 z 5

Pro male deti, tak trilete, uplne super na kazdovecerni cteni.

Atlantis
03.05.2022 4 z 5

Taková příjemná, malá jednohubka. Krásně nakreslená, vtipná a s poučením. Hvězdu dolů za fakt, že pořád nedokážu překousnout, že za podobný pidi příběh zaplatíte zatraceně vysokou cenu.

Knihomolka506
27.02.2021 5 z 5

Pěkný příběh o budování přátelství a navazování nových vztahů mezi vrstevníky. Kniha má sice málo stran ,ale přesně takhle se pozná dobrý příběh:)

muchomurka
24.06.2020 4 z 5

Knížka má krásný jednoduchý příběh, ale nejvíc mě dostaly nádherné ilustrace s vtipnými detaily.

Aknel26
06.02.2020 4 z 5

Jejda, koukám, že jsem tuhle knížku zapomněla ohodnotit! Četli jsme ji před časem s tříletým synem a dobře jsme se u ní pobavili.

Natique
04.12.2019 5 z 5

Pohádka vhodná pro malé děti i začínající čtenáře.

Litocha
29.09.2019 5 z 5

O téhle půvabné knížce mají kolegyně u nás v knihovně program pro školkové děti, takže jsem měla dost přesnou představu, co nesu domů. Syn (necelé čtyři roky) je nadšený skoro stejně jako já. Mě uchvacuje jednoduchý, ale výmluvný příběh a vtipné detaily ilustrací (nejvíc mě baví myška a medvědovy vychytávky na odrazení návštěvníků), on nadšeně klepe na dveře jako králíci, bručí a odpovídá jako medvěd a na opravdu půvabných obrázcích si všímá zase jiných detailů (třeba žebříku na půdu - "on má nahoře postel", co všechno králíci opravují na domečku nebo toho, jak je sekera pro králíky těžká). Něco bylo třeba dovysvětlit, ale i tak nás oba knížka okouzlila.

broskev28
08.07.2019 5 z 5

Pořád říkám našim dětem: dobrá kniha může mít třeba jen 10 stran, ale musí mít nápad a pokud možno zajímavé ilustrace. Ti otravní králíci jsou přesně takovou knížkou! Králičí dopis je báječný, ale co mě dostalo nejvíc - ta rohožka!!!

LuckyVagabond
28.12.2018 5 z 5

S přítelkyní jsme milovníci králíků, takže kniha byla jasná volba. Vytříbené ilustrace a veselý příběh. Pokud někdy budu mít děti, tak jen proto abych jim mohl kupovat knížky jako jsou tato a potom si je sám mohl číst :) Jen škoda, že jsou ty dětské knížečky přečtené za 5 minut. I tak má ale své čestné místo v naši dospělácké knihovně.

baja
14.11.2018 5 z 5

Opravdu vtipná knížka s krásnými ilustracemi. Mám ráda knihy, které si užijeme celá rodina ( dcera 2,5 roku)

JajaCZ
04.09.2018 5 z 5

Tak toto sa mi veľmi páčilo. Nádherné ilustrácie, krásny a vtipný príbeh :)

Alíša236
26.06.2018 5 z 5

Velice povedená kniha, byla bych ráda, aby byla známější. Moc pěkné ilustrace a hlavně jednoduchý a přitom tolik silný a krásný příběh. Určitě doporučuji, alespoň půjčit v knihovně.

Fallen
10.01.2018 4 z 5

Velmi hezká, milá a hřejivá knížka se super ilustracemi.

barcc85
21.06.2017 5 z 5