Tichý pláč

Tichý pláč
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539251/bmid_tichy-plac.jpg 5 820 820

Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství. Zvládne Josie rozehnat mlhu lží včas? Odpověď přináší další audiokniha bestsellerové autorky Lisy Reganové v přesvědčivém podání Jitky Ježkové.

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Cosmopolis

Her Silent Cry, 2019

Interpreti: Jitka Ježková

Kristulda
18.08.2023 5 z 5

Toto bylo fakt super, konečně se děj nemotal jen v okruhu Josie. Dobře vymyšlený děj, mě to teda vůbec nenapadlo. Bylo to napínavé, prostě super.

Petra00
08.08.2023 5 z 5

Lisa Regan je pro mně prostě jistota, která zatím nezklamala. Tento díl byl opět velmi čtivý, bavila mě linka osobního života Josie. Zároveň byl tento díl takový "jednodušší" než ostatní, a to v dobrém slova smyslu. Některé díly už zaváněly překombinovaností, ale tento díl si držel jasnou dějovou linku a nedocházelo k žádným zmatkům. I tak byl ale příběh velmi napínavý a zapletený. Prostě super a doporučuji. Těším se na další díly.

lucky_ideas
08.08.2023 5 z 5

Vše na co jsem byla zvyklá u předešlých autorčiných knih jsem našla i zde - čtivost, tajemnost, napětí, skvělá charakteristika postav a také atmosféra byla vykreslená na jedničku.

Příběh se osobně netýkal Josie nebo samotného týmu, což mi bylo velmi sympatické a ději to tak přidalo na "reálnosti".
Téma únosu dětí mě velice bavilo drželo mě po celou dobu čtení v napětí. Také se mi líbilo, že můžete pozorovat i samotnou psychiku rodičů, jež byla skvěle vykreslená.

Celkově vzato Tichý pláč je čtivý a skvěle promyšlený thriller, který potěší nejen ostřílené mazáky v thrillerové literatuře, ale i ty kteří teprve s tímto žánrem začínají.

mirinda973
07.08.2023 5 z 5

Tak tohle byl asi nejlepší díl ze série.
Prima oddech od Josie a jejích blízkých. Příběh se týká rodičů, kterým se ztratí dcera. Zdánlivě spořádaná a ničím zajímavá rodina, ale skrývá velké tajemství.....

Melodiel27
19.07.2023 5 z 5

Jako vzdy, skvele pocteni. Zapletku jsem ale tentokrat tusila ( i vraha). Skvela serie!

Lenka541
16.07.2023 5 z 5

Moje první knížka od autorky. Dostala se ke mně náhodou a musím říct, že se mi moc líbila. Ráda si přečtu celou sérii.

Blanka586
07.07.2023 5 z 5

Lisu Regan mám moc ráda. Její knihy jsou perfektní detektivky a opět nezklamala. Kniha se dobře četla a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Vřele doporučuji.

Venny345
07.07.2023 5 z 5

Docela punkově jsem si přečetla šestý díl série, aniž bych četla ty předchozí. A jelikož byla kniha dobře a účelně napsána, tak jsem se ihned chytla.
Teď však k příběhu, byla jsem napnutá až do konce, tato detektivka mě opravdu zaujala a myslím, že to není poslední kousek, který od autorky čtu.

berila
30.06.2023 5 z 5

Co mi zbývá jiného než opět chválit autorku a celou sérii, kterou k přečtení mohu jen a jen doporučit.

Terka18
28.06.2023 4 z 5

Další napínavý a skvělý příběh ze série. Kniha se čte sama. Kdybych měla čas tak za den až dva ji mám slupnutou a užívala jsem si každou stránku.

anezur33
26.06.2023 5 z 5

Napínavá a čtivá kniha.Trochu občas přestřelené,ale asi to tak má být.

martineden
21.06.2023 3 z 5

Čtivý, napínavý to je. Ale ke konci už tedy hodně přehnané. Série je ale návyková, to musím uznat.

alnahu
21.06.2023 4 z 5

Tentokrát se vydáme s rodinou Rossových a jejich sedmiletou dcerkou do městského parku na kolotoče.A přestože je park plný lidí, se malá Lucy ztratí.
Pátrání po holčičce odhalí ,že každý má své tajemství,které postupně vyplouvá napovrch.
Kniha je napínavá a opět plná zvratů.

lucakuca
14.06.2023 4 z 5

Bylo to zajímavé. Hooodně zajímavé. Napínavé, skvělé, odsýpací, zvrat za zvratem, ale...
Zjistila jsem, že mě paní spisovatelka pěkně zmlsala. Je to skvělé, ale není to originální tak, jak jsem u ní zvyklá. Je to JEN další skvělá detektivka o únosu, bez nějaké reganovic pecky, třešničky či nějakém dozvuku. Víte přece, co tím myslím, že jo?
Předchozí díly něčím vyčnívaly, byly vždy výjimečné.

Hania932
14.06.2023 5 z 5

Tak tohle byla opravdu jízda! Moje první knížka od autorky a rozhodně nebude poslední. Už od začátku jsem věděla, že to bude skvělá knížka. Po přečtení první kapitoly jsem se nemohla odtrhnout. Pořád jsem musela číst dál a dál, protože jsem potřebovala vědět, jak to bude dál. Případ ztraceného dítěte, to nechce nikdo zažít a celou dobu jsem pociťovala frustraci z toho, že nevím co se s Lucy stalo. Celou knihu přemýšlíte, hledáte vodítka nebo nějaké stopy. Plno tajemství a lží. Krásný konec, kdy se všechno vyjasní. Boží knížka a já jí moc doporučuji!

Aaloha
12.06.2023 4 z 5

Opět případ plný napětí a zvratů. Autorčiny knihy jsou sázka na jistotu, čtivé a napínavé.

stesti.s.knihou
11.06.2023 4 z 5

Lisa Reganová a její série s detektivkou Josie Quinn už je takový evergreen. Na mém profilu najdete recenze na všechny předchozí díly, které mají ve všech případech kladné hodnocení. Ani u Tichého pláče nebudu dělat výjimku - Josie tentokrát pátrá po sedmileté holčičce, kterou navíc někdo unesl přímo před zraky jejích rodičů.
Krom toho opět sledujeme nějaký střípek z Josiina života, ten samozřejmě prozrazovat nebudu, ať vám nespoileruju předchozí díly.
Sečteno podtrženo, pokud máte chuť na napínavou detektivku se sympatickou hlavní hrdinkou, detektivku, která je jednoduchá a snadno se čte, zároveň ale není hloupá a budete hltat každou kapitolu, série s Josie Quinn je výborná volba!
Za mě tedy stále vede díl Matčin hrob, pozitivní ale je, že série nemá klesající tendenci.

studentice
11.06.2023 4 z 5

Tento díl mě bavil, byl napínavý a četl se skvěle

Anya700
11.06.2023 3 z 5

Docela dobrý, ale už jsem od autorky četla lepší, za mne to byl nejslabší díl celé seriie. Navíc mne trochu iritovalo chování matky unesené holčičky, které pro mne bylo nepochopitelné. Taky jsem měla v druhé části dojem, že už jde spíše trochu o natahování děje.

LeSk
11.06.2023 5 z 5

Waaaaaauuuu, přečteno za jeden den. Neskutečná jízda plná zvratů, zahalených tajemstvích a boj o život. Dokonalé čtení. Nemohla jsem přestat číst, jak moc mě to pohltilo. Doporučuji.