Tlapková patrola - Od pohádky k pohádce
kolektiv autorů
Pohádky podle oblíbeného televizního seriálu. Tlapková patrola je parta obětavých štěňat, která zachraňuje pobřežní městečko Adventure Bay před zkázou a prožívá přitom různá dobrodružství. V této knížce si můžete přečíst, jak tlapky slavily narozeniny, jak hledaly poklad pirátů nebo jak zachraňovaly malou kočičku.... celý text
Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2017 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Puppy Birthday to You! Pirate Pups; itty-Bitty Kitty Rescue
Dětem se knížka líbí, obsahuje přepis tří seriálových příběhů.
Jako dospělý milovník literatury pláču. Text vypadá, jako by ho překládal žák páté třídy. Šílený slovosled, volba slov i sloh jako takový. Opravdu jde o hrubý, zjednodušený a občas nedostatečný přepis seriálu.
Obrázky jsou pěkné, malované.
Dceři se příběhy tlapek moc líbily. Mně hodně zklamala kvalita obrázků a i ten jazyk by mohl být lepší.
Pro malé milovníky tlapkove patroly - ideální čtení. Jelikož je kniha v podstatě poskladana z obrázku, doplněných krátkým textem, tak i děti u čtení vydrží a mají se stále na co dívat.
Syna celkem bavila, protože má rád filmové zpracování. Mě jako dospělou už tolik ne a to knihy miluju. Čeština není nijak nápaditá, příběhy jsou předvídatelné...
Dceřina oblíbená pohádka. Tudíž bylo jasné, že kniha zaujme. Příběhy jsou krátké, ale pěkné a na čtení před spaním pro 2,5letou milovnici tlapek tak akorát.
Vnučka si půjčila v knihovně a tak jsme četly před spaním, když jsem je hlídala. Dobře se usínalo.
Malinko mi vadí, že neni přeložen kapitán Blackfur jako Černovous stejně jako v seriálu. Dcera mě na začátku opravovala, že tak se kapitán nejmenoval... Musela jsen propiskou opravit pro ostatní predčítající členy rodiny. Jinak milé zpracování s pěknými ilustracemi.
Tomík je má rád, takže u nás velká spokojenost. Škoda, že nebylo více pohádek v knížce.
Tři příběhy podle televizního seriálu. Synovi se líbily.
Co se na této knize ale nelíbilo mně, byla korektura.
V tak malém množství textu tolik chyb :((((((
Těžké hodnotit. Syn to miluje a mně to přijde jako totální blbost včetně seriálu. Za dětské publikum tedy musím dát 5 hvězd ale alespoň 2 uberu pro svou útěchu. Jako četlo se to na dobrou noc dobře, syn spokojený rychle usínal.