Tma

Tma
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544375/bmid_tma.jpg 4 2012 2012

Martin Servaz série

Co se skrývá ve tmě? Nezhasínejte světlo… pro jistotu!

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , XYZ (ČR)

N'éteins pas la lumière, 2014

Interpreti: Jiří Žák

Indiánka
08.10.2017 4 z 5

Někdy nelogická,dost brutální,ale bavila mě.

ddkk
03.10.2017 5 z 5

Pro mne plný počet, ač začátek byl trochu škobrtavý...jenže pak...doporučuji!

Myp2p
02.10.2017 1 z 5

Když pominu fakt, že kniha je absolutně nečtivá, chvílema nudná a nelogická, tak by si pan autor měl zajít na psychárnu a nikdy si nepořizovat psy :D...snad co kapitola, tak tam buď psy zabíjel, nebo mučil :D Už jenom začátek. Raději pošlu svého psa bojovat se smečkou vlků, abych zachránil mrtvé rozřezané tělo :D Bože....

miruska1
21.09.2017 5 z 5

skvele

LaPetja
19.09.2017 4 z 5

Po druhém díle se mi do třetího moc nechtělo. Nicméně jsem se do něj díky bohu pustila a musím říct, že perfektní. Kniha mne udržela v napětí od prvních stran až do konce, a to je přesně to, co od takového žánru očekávám :)

Yogini
06.09.2017 5 z 5

Rozhodně nejlepší ze všech 3 dílů, přečetla jsem za necelé 3 dny. Nemohla jsem se odtrhnout, potřebovala jsem vědět jak dopadne Christine, taky jsem to chtěla mít za sebou, protože místy hrozné, děsivé...rozhodně za mne na 5 hvězd, dlouho mne žádná kniha takhle nepohltila.

lalikpepa
30.08.2017 5 z 5

Dobré! Napínavé až do konce, jen možná závěr za mne trochu moc překombinovaný. Každopádně ale otevírá spoustu možností do dalšího pokračování. Některé části ve mě vyvolávali dost silné emoce -
znechucení, hněv - podobně jako u prvního Larssona. Ale to není špatně, je to silný příběh. Se Servazem se ráda zase někdy na stránkách potkám. Za mě z triologie nejlepší první díl.

HanWali
28.08.2017 5 z 5

Kniha mě úplně dostala, velice poutavě napsaná. Styl, jakým Minier píše, je skvělý. A to jsem nečetla ještě ty dvě předcházející.... Pro mě také TOP !!!!!

Luciskaurb
24.08.2017 5 z 5

Všechny tři knihy ze série jsou perfektní, ale tahle je top :), už se těším na další. Minnier mě dostal, konečně jsem se odpoutala od severských autorů :)

85098211
23.08.2017 5 z 5

Tato kniha má naprosto strhující začátek! Ale ani později napětí nepovolí. Celý příběh je spletitý a jeho řešení dost překvapivé. Za mne druhá nejlepší kniha série s Martinem Servazem - nejvíc se mi líbil Mráz ;-).

Lucik87
19.08.2017 5 z 5

Servaz opět zasahuje. Nechybí napětí, pohled do jeho osoního života, ani originální zápletka. Nedočkavě čekám na další knihu, doufám, že brho nás něčím Minier opět překvapí.

Evišťátko
18.08.2017 5 z 5

Tak tomu říkám zajímavý námět, nepředvídatelné zvraty,napětí od začátku do konce!!!!

iveta3689
14.08.2017 5 z 5

Zase vynikající. Tohoto autora jsem si zamilovala hned u prvního románu a zatím nezklamal. Servaz má tentokrát méně prostoru, ale ani mi nechyběl. Druhý příběh byl strhující, plny zvratů, záporákem byl v každé kapitole někdo jiný. Prostě kniha, která chytne a nepustí.

peedbook
04.08.2017 5 z 5

Skvelé ....

petrasvo
02.08.2017 4 z 5

Zajímavý příběh, dobře se čte.

Manyna
29.07.2017 4 z 5

Tma byl dobrý thriller o stalkingu, manipulaci a tenké hranici, které lze využít k úplnému zničení lidské osobnosti. Kniha se mi moc líbila, ale musím se přiznat, že mi jaksi nezapadá do série Martina Servaze, který byl v téhle knize tak trochu "aby řeč nestála". Celá kniha se točí kolem Christine a jejího života a postupně rozkrývá další tajemství všech vedlejších postav.

BlackBlade
26.07.2017 3 z 5

Do cca 75 % knihy velmi čtivé. Na konci se mi líbilo přehození, že z lovce je kořist, ale celkově mi závěr přišel zbytečně překombinovaný.

Danago
21.07.2017 5 z 5

Četla jsem všechny knihy autora, první dvě z této trilogie byly fajn, ale řekla bych že se autor neustále zlepšuje a každá další knížka je o kousíček lepší. Tento díl je z celé trilogie 100% nejlepší! Příběh Christine byl od samého začátku až do úplného konce šokující a napínavý , úplně mě pohltil. Tato knížka nemá hluchá místa , byla jsem v napětí celou dobu. Hlavní hrdinka mi byla neuvěřitelně sympatická a prožívala jsem s ní celý příběh. Doporučuji.

whiolet
20.07.2017 4 z 5

Z celé trilogie byl tento díl bezkonkurenčně nejlepší!
Nevím zda to bylo způsobeno dějem, kde je hlavní hrdinka pronásledována i ve vlastním bytě nebo tím, že Martin Servaz zde neměl tolik prostoru a zbytečně se nechodilo kolem horké kaše, každopádně děj plynul rychle s každou další stránkou jsem očekávala co bude dál.

HYPNOS88
18.07.2017 5 z 5

Z celé trilogi po Mrazu druhá nejlepší. Žil jsem s Christine a cítil s ní. Tak dlouho mě už žádná kniha nevtáhla. Naprosto brilantní čtení! A pan Minier se pro mě stává jeden z nejoblíbenějších autorů současnosti!