To by se advokátovi stát nemělo

To by se advokátovi stát nemělo
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368849/bmid_to-by-se-advokatovi-stat-nemelo-0Db-368849.jpg 3 1 1

Knížka má cca 100 stran a je koncipována podobně jako již dříve vydaná knížka „111 vtipů o advokátech“. Může tak tvořit ucelený komplet. Obsahem knihy jsou povídky a příběhy vycházející z advokátní praxe autorky, líčící humorné i závažné situace ze soudních síní a advokátských kanceláří a zároveň upozorňující veřejnost i ostatní advokáty včetně začínajících na nejrůznější záludnosti této profese i jednotlivých případů, případně na (ne)dokonalosti celého advokátského stavu.... celý text

Přidat komentář

soukroma
28.06.2020 3 z 5

Známá právnička se podělila o popis svého dosavadního životaběhu a s vervou sobě vlastní vytvořila docela zajímavou okomentovanou sbírku svých nejrůznějších kauz domácích i zahraničních, s nimiž měla co do činění. Docela zajímavý pohled na naši nedávnou minulost, pár zajímavostí zcela mimo advokacii a pár zajímavostí ze života advokáta (i jeho klientů).
Autorka z toho svého vyprávění očekávaně vychází jako hvězda - nejen svým brilantním mozkem, ale i vzhledem, pravidelně omračujícím protivníky v soudních síních. A to jí nebrání kritizovat adresně kdekoho, od soudkyň po naše i mezinárodní organizace.