To je váš pes?
Jan Hromek
Majitelům psů není třeba popisovat psí příhody nebo nedejbože radit, jak postupovat při výchově čtyřnohého přítele. O výcviku psů bylo popsáno mnoho papíru, a každý pes stejně vyžaduje úplně jiný přístup (nehledě k tomu, že často spíše pes vychovává svého pána než naopak). Kniha také nedává žádný návod, jak se vyhnout střetům s úředníky, ostatními živočichy a všelijakým trapasům. Popsané příběhy ale mohou být alespoň inspirací, jak se úplně nezesměšnit.... celý text
Situace z knížky zná ze svého denního soužití každý pejskař. Zde jsou vtipně podány, takže pobaví a autor nám v této knížce představuje svého druhého psa německého ohaře Omara. Jsou zde oproti první knížce evidentní pokroky, které dělá díky zkušenostem které získal s Gerrym.
Určitě k přečtení doporučuji. Stejně úsměvné epizody a Omar je stejně bezva parťák jako předchůdce Gerry. Byť s tím prvním si autor asi užil nervů víc. :)
doporučuji všem. tuto a předchozí autorovu knihu bych si opravdu přála mít v knihovničce, abych se k nim mohla kdykoli vracet.
Moc hezké čtení všem doporučuji, hlavně majitelům psích miláčků.