To všecko vodnes čas ...
Waldemar Matuška , Ivan Foustka
Povídání o životě "Waldy" od Waldemara Matušky a Ivana Foustky.
Kniha objevena v knihobudce a Waldemar vypráví o svém mládí, přestěhování do Karlových Varů , vyučení sklářem, vojenské službě až po nástup do Semaforu, kniha se velmi dobře četla.
Knihu jsem zdědila po rodičích a četla jsem ji už hodně dávno. Při nedávném hledání jsem na ni opět narazila a začetla se. Vůbec nelituji, takový bezprostřední návrat a pohled do života parádního zpěváka.
Moc hezké vyprávění o životě Waldemara a o těžkých začátcích jeho kariéry. Jsem ráda, že se mi tato kniha dostala do ruky. I pro mne to byl "Pan Zpěvák" a tuto knihu doporučuji všem, kdo ho měli a mají rádi !
Je to všechno, co si představím pod slovem"mládí" i s velkou láskou k Waldemarovi. Vlastně ho nikdy nepřestanu milovat...
Waldemar Matuška byl, je a zůstane můj PAN ZPĚVÁK a tato kniha by si zasloužila další vydání!
Ten kdo čte mé komentáře tak ví, že mám moc ráda nejen knihy, ale i hudbu. Hudba a knihy jsou mé stálé celoživotní lásky. Má to výhodu, tyto typy lásek člověku vydrží po celý život, ty ho neopustí :-)
A tak jsem byla moc ráda, když na mě v knihobudce vykoukla stará obálka, krasopisem nadepsaná "To všecko vodnes čas - W. Matuška" a uvnitř jsem našla nevázané stránky této knihy.
Čtení obsahuje vyprávění samotného pana Matušky. Dozvíme se, kde bydlel jako dítě, jaké měl dětství, ale i jak se dostal ke kytaře, jak se na ní naučil hrát a mnoho dalšího. Přečteno jedním dechem. Krásná kniha, nádherné vyprávění , které se mi moc líbilo.