Moje (takmer vždy) dokonalé nápady
Liz Pichon
Tom Gates sa vracia už so svojou štvrtou knihou šialených príhod. A tentoraz má samé (takmer vždy) dokonalé nápady! A bude ich potrebovať! Prvý raz v živote totiž zazrie Deliu bez jej čiernych slnečných okuliarov. A jeho otec prepadol šialenému fitnes tréningu. Čo je však horšie, chce sa zúčastniť športového dňa v Tomovej škole! A takú hanbu by nezniesol nikto. Tom, Derek a Norman však majú väčšie starosti – cvičia ostošesť. Blíži sa školská talentová súťaž a Zombopsi proste musia hviezdiť!... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2015 , Slovart (SK)Originální název:
Genius Ideas, 2011
Nejsem cílovka, ale rozhodně mohu říci, že mně se zase Tom Gates líbil více než celý slavný Poseroutka, ale jak říkám, nejsem dítě, jsem matka dítěte, které si knihu doneslo z knihovny. Rozhodně mi je hlavní hrdina celkově sympatičtější než Greg z Poseroutky...a osmiletá dcera se u něj směje rozhodně častěji než při Poseroutkovi.
moc hezká knížka....... Zábavná a vtipná... Doporučuji všem malým dětem....... Sposta nápatdů a hlavně sranda s tomem neomrzí
Skvělé pro děti, pokud čtou knihu v originále. Naučí se spoustu užitečných slovních spojení a obratů zábavnou formou.