Příliš dlouhá swingers párty

Příliš dlouhá swingers párty
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230939/prilis-dlouha-swingers-party-230939.jpg 4 1379 1379

Tomáš Kosek série

Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Spousty sexu. Ale taky akce a humoru. Jinak to František Kotleta ani neumí.

FlLys
15.08.2019 3 z 5

Příjemná oddychovka, neměla jsem moc velká očekávání, takže jsem rozhodně nemohla být zklamaná, dokonce jsem se občas i zasmála (přirovnání v knize jsou opravdu originální), nicméně jsem knihu četla do Výzvy - děj, který se odehrává v Ostravě, takže přece jen jedno zklamání přišlo, v knize se vůbec o Ostravě nemluví, ani z vlaku, kde to těch 36 lidí, kteří to mají v současnosti zařazeno ve výzvě vzali?

ZlýJabko
07.08.2019 2 z 5

Byv obdarován, nemohl jsem nepřečíst, i když mě odpuzuje už samotný název, obálka i font.
Kotletu neznám, ale Kulhánka jsem čítával na střední a tenhle pán se mu nějak snaží přiblížit. Teda přiblížit... Asi takhle, je to jako kdyby Kulhánka četl nadrženej puboš v osmičce a úporně se snažil vypotit něco podobnýho, jen do toho vrazí svoje hloupé, nezkušené masturbační fantazie (které naštěstí nikdy s nikým nezrealizuje).
Kotleta je tedy věčný mladík a já mu to přeju, ale konzistentnější obsah bych našel asi i v hajzlíku po... no, třeba po příliš dlouhé swingersparty.

lumpíkcz
04.08.2019 4 z 5

Kdo má rád Kulhánka tak se mu to bude líbit .

Vera Silent
17.07.2019 5 z 5

Knizecka se cte lehko, nektere slovni obraty me opravdu moc pobavily a navic ma kazdy pribeh ulitly smrc. Budto sexualni nebo brutalni ci oba dohromady. Navic mam rada detektivky i fantasy a zde ta kombinace za me funguje. Toz jasne, ze bych to asi nevyzvedla za vzor zanru, ale uz jsem se k nekterym castem pribehu i vratila a cetla je znovu. To je u me znamka kvality. Nebo dukaz vlastni zvracenosti.

Host do domu
11.07.2019 5 z 5

Naprosto skvělé. Moje první kniha s neuvěřitelným spádem, osobitým hlavním hrdinou, plná chlapských hlášek a chlapského myšlení vůbec.
Jestli existuje čtení pro chlapy, tak je to tohle.
Jao úplný opak pak volím Pýchu a předsudek.

lassse
09.07.2019 4 z 5

No čekal jsem dost, ale zase mě to dostalo. Zejména "prostřední" povídky jsem moc nedával. Kam se hrabe starej prasák Bukowski. Ale dobrý, lehce se to čte a nemusí se u toho přemýšlet. A je tam spousta hlášek a narážek ;-)

stanislav0373
28.06.2019 4 z 5

Asi nejlepší kniha s Jaromírem Soukupem a Kateřinou Brožovou :-) Původně jsem knihu čekal trošku jinou nicméně zhltnuto na dovolené během chvíle...

boucner
28.06.2019 3 z 5

No jako jo, asi to stojí za přečtení, ale upřímě, moc práce a přemýšlení to nedalo. Já mám hodně ráda tenhle typ literatury, ale když se mi postavy pořád pletou ještě v půlce, hlavní hrdina nabývá neuvěřitelných schopností a náhod ze stránky na stránku a v každém příběhu mu někdo pochválí erekci, je to i na mě moc....

Luciáš01
27.06.2019 4 z 5

Tato kniha byla má první od autora Františka Kotlety a byla jsem z ní nadšená. Po dlouhé době, kdy jsem nečetla, mě nakopla k tomu koupit si další dva navazující díly a pokračovat i další sérií od výše uvedeného autora. Kniha sice má i své nedostatky, ale pro mě byla jedním slovem super, nic extra náročného, pobavila, zaujala a určitě doporučuji. Miluji knihy, které jsou o magii, psané nekonvenčně, s trochou černého humoru a s nádechem erotiky :-)

crazyslunicko
27.06.2019 3 z 5

Těšila jsem se na dílo od českého spisovatele a ano předpokládala jsem, že tam bude hodně sexu a magie, ale přesto mě dílo překvapilo. Je to napsané trochu jednoduše prostě ratatatata a bum a bum a pak ty prostitutky.. Vlastně s ní nechci spát, ale ten dole se hlásí o slovo... Byla jsem z knihy opravdu velmi překvapená a mám z toho takové divné pocity. Očekávala jsem asi něco méně syrového. Kdyby to autor rozebral více dopodrobna a popsal magii, tak by to bylo asi zajímavější.

Příběhy mi přišly takové syrové, ale bude to pravděpodobně tím, že to psal chlap. Je to spíš takové panské čtení s nádechem erotiky a perverzností. A těch prostitutek...

Anika27
07.06.2019 2 z 5

Název to vystihuje - příliš dlouhá party... Nápad a la Ghostbusters byl dobrý, ale bylo to toporné, gumový humor a pointy nestaly za řeč.

tlllk
16.05.2019 4 z 5

Prečo v každej knihe musí byť ku.va zo Slovenska ? Nejaká autorová postpubertálna frustrácia ? Ale inak som sa bavil takých 50 odtieňov krvy.

Archie
24.04.2019 5 z 5

Naha zrzka v temnem lese se sukubou, porno Jabba posety pindoury, africke zombie, spousta bizarnich postavicek a Jaromir Soukup k tomu. Paradni vyjevy. Jedna ci dve povidky nemely takovou energii, ale v te nalozi sexu, akce a magie, se to v pohode ztrati. Tak priste do Maleho Vietnamu.

ManitraM
15.04.2019 3 z 5

Tuto knihu jsem si vybrala kvůli Výzvě 2019 - děj odehrávající se v Ostravě... no asi ji do seznamu zařadil někdo omylem, nebo někdo hodně vtipný, protože jsem nenašla o Ostravě ani zmínku...
Jinak teda opravdu zvláštní kniha - četlo se to relativně dobře a rychle (přečteno za jeden den), ale můj šálek kávy to asi není...

Niraj
15.04.2019 4 z 5

Trošku jiný Kotleta, než je člověk zvyklý, ale nakonec jsem tomu přišel na chuť. Příběh je koncipován povídkově a není to tak krvavý masakr jako jiná jeho díla, ale o to více je tam magie a sexu :-) - nebo alespoň narážek na něj. Zajímavé dílo.

Veru.Viti
04.04.2019 4 z 5

Nečekala jsem od toho nic a velmi mile mě to překvapilo. Jasně, že tam je hodně sexu, hodně tvrdého humoru, hodně černého humoru. Ale je to neuvěřitelně čtivé. V některých situacích jsem se musela nahlas smát. Určitě si budu muset přečíst i další díly. A doporučuji.

Wladimirski
20.03.2019 3 z 5

Ke knize mne navedla nápověda u čtenářské výzvy 2019, že prý se děj knihy odehrává v Ostravě. Nevím který vtipálek to tam dal a já povídku od povídky čekal, kdy se Ostrava objeví :-) ! Nestalo se. Samozřejmě je to brak a mimo mé čtenářské zájmy, ale jak jsem se "pročítal" k té Ostravě, začal jsem se bavit. Knihu je potřeba brát s velikým nadhledem a nadsázkou ale musím říci, že Kotletův černo - suchý humor mne párkrát opravdu hodně rozesmál. V porovnání s knihami, které běžně čtu nemohu dát více než 3 hvězdičky, ale je docela pravděpodobné, že se u nějaké další knihy Františka Kotlety ještě pobavím :-)!

Patapuf
15.03.2019 4 z 5

Za mě naprostá spokojenost.... jasný jsou to jenom povídky, ale stále stejné postavy... je to takové volnější pokračování a jako odreagování je to ideální záležitost....

Ales.BD
12.03.2019 3 z 5

Kvalitní brak. Akce, násilí, porno, hlášky, trocha vtipu, magie jako bonus.

avalonek
09.03.2019 5 z 5

Nebýt výzvy,tak bych si této knihy asi ani nevšimla..A musím říct,že by to byla sakra velká chyba..Styl psaní mi úplně perfektně sedí,příběhy vás totálně vtáhnou a postavy jsou naprosto famózní..Já si to fakt užila,a teď jen lituji,že jsem si v knihovně nevzala hned víc dílů..