Příliš dlouhá swingers párty
František Kotleta (p)
![Příliš dlouhá swingers párty Příliš dlouhá swingers párty](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230939/prilis-dlouha-swingers-party-230939.jpg?v=1416858226)
Tomáš Kosek série
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Spousty sexu. Ale taky akce a humoru. Jinak to František Kotleta ani neumí.
![ZlýJabko ZlýJabko](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/140120/m_140120-Lsm.png?v=1495905134)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Byv obdarován, nemohl jsem nepřečíst, i když mě odpuzuje už samotný název, obálka i font.
Kotletu neznám, ale Kulhánka jsem čítával na střední a tenhle pán se mu nějak snaží přiblížit. Teda přiblížit... Asi takhle, je to jako kdyby Kulhánka četl nadrženej puboš v osmičce a úporně se snažil vypotit něco podobnýho, jen do toho vrazí svoje hloupé, nezkušené masturbační fantazie (které naštěstí nikdy s nikým nezrealizuje).
Kotleta je tedy věčný mladík a já mu to přeju, ale konzistentnější obsah bych našel asi i v hajzlíku po... no, třeba po příliš dlouhé swingersparty.
![Vera Silent Vera Silent](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/15396/vera-silent-qJr.jpg?v=1570300543)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knizecka se cte lehko, nektere slovni obraty me opravdu moc pobavily a navic ma kazdy pribeh ulitly smrc. Budto sexualni nebo brutalni ci oba dohromady. Navic mam rada detektivky i fantasy a zde ta kombinace za me funguje. Toz jasne, ze bych to asi nevyzvedla za vzor zanru, ale uz jsem se k nekterym castem pribehu i vratila a cetla je znovu. To je u me znamka kvality. Nebo dukaz vlastni zvracenosti.
![Host do domu Host do domu](https://www.databazeknih.cz/img/users/32_/32914/32914.jpg?v=1381127974)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naprosto skvělé. Moje první kniha s neuvěřitelným spádem, osobitým hlavním hrdinou, plná chlapských hlášek a chlapského myšlení vůbec.
Jestli existuje čtení pro chlapy, tak je to tohle.
Jao úplný opak pak volím Pýchu a předsudek.
![lassse lassse](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
No čekal jsem dost, ale zase mě to dostalo. Zejména "prostřední" povídky jsem moc nedával. Kam se hrabe starej prasák Bukowski. Ale dobrý, lehce se to čte a nemusí se u toho přemýšlet. A je tam spousta hlášek a narážek ;-)
![stanislav0373 stanislav0373](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/246950/m_stanislav0373-giM.jpg?v=1540926547)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Asi nejlepší kniha s Jaromírem Soukupem a Kateřinou Brožovou :-) Původně jsem knihu čekal trošku jinou nicméně zhltnuto na dovolené během chvíle...
![boucner boucner](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/129674/m_boucner-g8e.jpg?v=1535526491)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
No jako jo, asi to stojí za přečtení, ale upřímě, moc práce a přemýšlení to nedalo. Já mám hodně ráda tenhle typ literatury, ale když se mi postavy pořád pletou ještě v půlce, hlavní hrdina nabývá neuvěřitelných schopností a náhod ze stránky na stránku a v každém příběhu mu někdo pochválí erekci, je to i na mě moc....
![Luciáš01 Luciáš01](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/276588/m_lucias01-noo.jpg?v=1561653966)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tato kniha byla má první od autora Františka Kotlety a byla jsem z ní nadšená. Po dlouhé době, kdy jsem nečetla, mě nakopla k tomu koupit si další dva navazující díly a pokračovat i další sérií od výše uvedeného autora. Kniha sice má i své nedostatky, ale pro mě byla jedním slovem super, nic extra náročného, pobavila, zaujala a určitě doporučuji. Miluji knihy, které jsou o magii, psané nekonvenčně, s trochou černého humoru a s nádechem erotiky :-)
![crazyslunicko crazyslunicko](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/107421/m_crazyslunicko.jpg?v=1719512019)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Těšila jsem se na dílo od českého spisovatele a ano předpokládala jsem, že tam bude hodně sexu a magie, ale přesto mě dílo překvapilo. Je to napsané trochu jednoduše prostě ratatatata a bum a bum a pak ty prostitutky.. Vlastně s ní nechci spát, ale ten dole se hlásí o slovo... Byla jsem z knihy opravdu velmi překvapená a mám z toho takové divné pocity. Očekávala jsem asi něco méně syrového. Kdyby to autor rozebral více dopodrobna a popsal magii, tak by to bylo asi zajímavější.
Příběhy mi přišly takové syrové, ale bude to pravděpodobně tím, že to psal chlap. Je to spíš takové panské čtení s nádechem erotiky a perverzností. A těch prostitutek...
![Anika27 Anika27](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/164329/m_anika27-HUH.jpg?v=1557302313)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Název to vystihuje - příliš dlouhá party... Nápad a la Ghostbusters byl dobrý, ale bylo to toporné, gumový humor a pointy nestaly za řeč.
![tlllk tlllk](https://www.databazeknih.cz/img/users/55_/55847/m_tlllk-654b52a8c2461.png?v=1699435178)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Prečo v každej knihe musí byť ku.va zo Slovenska ? Nejaká autorová postpubertálna frustrácia ? Ale inak som sa bavil takých 50 odtieňov krvy.
![Archie Archie](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/162744/m_archie-PQs.jpg?v=1535912223)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naha zrzka v temnem lese se sukubou, porno Jabba posety pindoury, africke zombie, spousta bizarnich postavicek a Jaromir Soukup k tomu. Paradni vyjevy. Jedna ci dve povidky nemely takovou energii, ale v te nalozi sexu, akce a magie, se to v pohode ztrati. Tak priste do Maleho Vietnamu.
![ManitraM ManitraM](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/269007/m_manitram-ZFm.jpg?v=1552513634)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tuto knihu jsem si vybrala kvůli Výzvě 2019 - děj odehrávající se v Ostravě... no asi ji do seznamu zařadil někdo omylem, nebo někdo hodně vtipný, protože jsem nenašla o Ostravě ani zmínku...
Jinak teda opravdu zvláštní kniha - četlo se to relativně dobře a rychle (přečteno za jeden den), ale můj šálek kávy to asi není...
![Niraj Niraj](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/31345/31345.jpg?v=1381127973)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Trošku jiný Kotleta, než je člověk zvyklý, ale nakonec jsem tomu přišel na chuť. Příběh je koncipován povídkově a není to tak krvavý masakr jako jiná jeho díla, ale o to více je tam magie a sexu :-) - nebo alespoň narážek na něj. Zajímavé dílo.
![Veru.Viti Veru.Viti](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/237153/m_veru-viti-wtq.jpg?v=1540820274)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nečekala jsem od toho nic a velmi mile mě to překvapilo. Jasně, že tam je hodně sexu, hodně tvrdého humoru, hodně černého humoru. Ale je to neuvěřitelně čtivé. V některých situacích jsem se musela nahlas smát. Určitě si budu muset přečíst i další díly. A doporučuji.
![Wladimirski Wladimirski](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/187145/m_wladimirski.jpg?v=1728913954)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Ke knize mne navedla nápověda u čtenářské výzvy 2019, že prý se děj knihy odehrává v Ostravě. Nevím který vtipálek to tam dal a já povídku od povídky čekal, kdy se Ostrava objeví :-) ! Nestalo se. Samozřejmě je to brak a mimo mé čtenářské zájmy, ale jak jsem se "pročítal" k té Ostravě, začal jsem se bavit. Knihu je potřeba brát s velikým nadhledem a nadsázkou ale musím říci, že Kotletův černo - suchý humor mne párkrát opravdu hodně rozesmál. V porovnání s knihami, které běžně čtu nemohu dát více než 3 hvězdičky, ale je docela pravděpodobné, že se u nějaké další knihy Františka Kotlety ještě pobavím :-)!
![Patapuf Patapuf](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/17461/17461-hcO.jpg?v=1405533744)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Za mě naprostá spokojenost.... jasný jsou to jenom povídky, ale stále stejné postavy... je to takové volnější pokračování a jako odreagování je to ideální záležitost....
![avalonek avalonek](https://www.databazeknih.cz/img/users/83_/83933/m_avalonek-5rr.jpg?v=1545242554)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nebýt výzvy,tak bych si této knihy asi ani nevšimla..A musím říct,že by to byla sakra velká chyba..Styl psaní mi úplně perfektně sedí,příběhy vás totálně vtáhnou a postavy jsou naprosto famózní..Já si to fakt užila,a teď jen lituji,že jsem si v knihovně nevzala hned víc dílů..
Část díla
2014 | ![]() |
2010 | ![]() |
2017 | ![]() |
2020 | ![]() |
Příjemná oddychovka, neměla jsem moc velká očekávání, takže jsem rozhodně nemohla být zklamaná, dokonce jsem se občas i zasmála (přirovnání v knize jsou opravdu originální), nicméně jsem knihu četla do Výzvy - děj, který se odehrává v Ostravě, takže přece jen jedno zklamání přišlo, v knize se vůbec o Ostravě nemluví, ani z vlaku, kde to těch 36 lidí, kteří to mají v současnosti zařazeno ve výzvě vzali?