Toulavá kamera 31
Iveta Toušlová , Josef Maršál
Toulavá kamera série
Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice. I během koronavirové pandemie se můžete vydat do přírody pěšky či v zimě na běžkách a poznávat krásy naší země třeba po naučných stezkách nebo turistických trasách. 31. pokračování oblíbené ediční řady obsahuje padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi a navíc vánoční BONUS – kapitolu o tradičních i méně známých adventních zvycích, které se snaží oživovat etnografické oddělení kolínského Regionálního muzea ve skanzenu v Kouřimi. Kniha vznikla ve spolupráci nakladatelství freytag & berndt a České televize.... celý text
![mira.l mira.l](https://www.databazeknih.cz/img/users/64_/64342/m_mira-l-S6m.jpg?v=1540888799)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jedenatřicáté pokračování tipů na výlety po vlastech českých, ani tentokrát kniha nezklamala, opět jsem našel nějaký ten tip na lokalitu, kterou bych rád navštívil. Tahle byla ale přece jen v něčem jiná.
Zatím se asi v žádné "Toulavce" neobjevily 4 reportáže z jednoho města v rámci jednoho kraje, tedy zde konkrétně z Brna, pominu-li 4 reportáže z Prahy v předchozí knize. Navíc jsou lokality všech čtyř kapitol v Brně prakticky kousek od sebe, s trochou snahy by se snad daly zobrazit i na jednu mapku, běžnou u každé kapitoly. Zajímavé:).
Dárek vánocum 2020 od mamky těším se až si ji prečtu