Sladká pomsta

Sladká pomsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237404/mid_sladka-pomsta-ovz-237404.jpg 4 282 282

Tracy Whitneyová série

1. díl >

Krása, húževnatosť a šľachetná povaha ju zachránia, keď sa ocitne vo väzení, nespravodlivo odsúdená na pätnásť rokov. Tu, na samom dne spoločnosti, v psychicky i fyzicky ubíjajúcom prostredí, ju pri živote drží len myšlienka, že sa pomstí tým, ktorí zahubili život jej matky a jej zmarili životné šťastie. No keď sa jej podarí priam zázrakom z väzenia uniknúť, zistí, že už nikdy nedokáže žiť tak, ako predtým. A tak sa proti svojej vôli vydáva na cestu zločinu a vrhá sa z jedného vzrušujúceho dobrodružstva do druhého.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

If Tomorrow Comes, 1993

Halila
12.06.2015 5 z 5

nerálné, ale zábavné..

Veeris
11.03.2015 5 z 5

Co na to říct? I když děj byl veelmi nereálný, tak kniha byla neskutečně poutavě i napínavě napsána.. Vymýšlet se v knihách smí, tak jí asi nelze nic vyčíst. Pro mě pět hvězdiček.

1561
04.02.2014 5 z 5

Jako všechny knížky od tohoto autora napsaná napínavě a ráda se k ní někdy vrátím.

fvtm
10.11.2013 5 z 5

Krásně napsaná kniha, plná fantazie. Moc pěkně se čte. Určitě si přečtu další. Je to dobré odreagování.

rebo
31.10.2013 5 z 5

Díky této knize jsem začla číst knihy od Sheldona. Dobře se čte. Poslední část je sice jak krásná pohádka, ale člověk se u ní zrelaxuje.

hankapimi
16.10.2013 4 z 5

Jedna z nejhezčích "sheldonek", poutavá, napínavá, chytí a nepustí.. Každý musí držet palce Tracy v její touze po pomstě těm, kteří dohnali její matku k sebevraždě, ji dostali do vězení a navždy změnili její život. Užívala jsem si ty její promyšlené lupičské kousky a zlodějské finty, touhu překonat všechny překážky a zvítězit. Skvěle napsané, pane Sheldone, určitě se k ní ještě vrátím !!!

modranka
15.10.2013 5 z 5

Páčilo sa mi, že hneď na úvod neprezradil ako sa Tracy chystá na podvod, nechal priestor čitateľovi premýšľať čo a ako vyrieši. Jeden z autorov, ktorý dokáže logicky pospájať zápletku. Je to literárna lahôdka.

danae1515
22.09.2013

Mám kompletního Sheldona, ale tato je pro mně favoritka :-), jak píše Nikar na posezení i napotřetí.

Nikar
21.08.2013 5 z 5

Dlouho mé sbírce chyběla, až nyní jsem se dočkala a musím říci, že Sheldon je pro mě ten nej spisovatel. Kniha má říz, napětí, přečtete ji na posezení.

oleg
12.06.2013 5 z 5

Jako vždy,bezva čtení....

Hanys_
11.06.2013 4 z 5

Moje první Sheldonovka. A to výborné hodnocení tady rozhodně nelže. Něco na styl perfektních televizních Podfukářů.

martina.m
07.03.2013 5 z 5

Opět skvělá kniha.Tracyna touha po pomstě je fascinující.

kika 13
24.01.2013 3 z 5

Pěkné čtení a dobře napsané.

tygrilady
28.10.2012 5 z 5

Moje první přečtená kniha od tohoto autora,dnes mám v knihovně většinu jeho knih...jeho knihy mohu jen doporučit!

javirgo
21.08.2012 5 z 5

Moje druhá kniha od Sheldona a stejně dobrá jako ta první. Nevím proč, ale na začátku čtení se mě vybavilo Vykoupení z věznice Shawshank. Tracyna touha po pomstě mě zase připoměla Edmonda Dantese. Souhrou okolností se z ní pak ale stal někdo, kým být původně nechtěla a dokonce v tom našla zalíbení. Při do detailu promyšlených a těžko uvěřitelných akcích, které vlastně nikomu poctivému neublížily jsem se bavila a musela jí fandit. Výborně a poutavě napsané.

rose
11.08.2012 4 z 5

Zábavné, hodně neuvěřitelné, dost neskutečné. Docela jsem se bavila, ale jako nejsilnější scény mi připadaly ty z vězení, pak už to byla spíš taková hra, jaký „ujetý“ nápad čtenář ještě vydrží. Oddychovka, budiž.

LenkaKa
25.04.2012 4 z 5

Napínavé, ale chvílemi neuvěřitelné :)

Titi
29.01.2012 5 z 5

Nereálné, ale naprosto super napsané. Ještě teď se směju té šachové partii na lodi :)

Jack Bauer
24.01.2012 5 z 5

Všechny knihy od Sheldona jsou naprosto super díky jeho stylu psaní.

maruna
29.10.2011 5 z 5

Dala bych knize ještě jeden název: Jak se stát zlodějkou proti své vůli.
Úžasné počteníčko, díky pane Sheldone!