Tradiční venkovská kuchařka
Jana Sládková
Co může vonět lépe než domácí oběd připravený z tradičně českých surovin? A co může lépe chutnat? Venkovská kuchařka obsahuje recepty na více než 1000 pokrmů z tradičních, a proto dobře dostupných surovin. Některé jsou lehce připravitelné a poslouží jako inspirace pro všednodenní tabuli tabuli, jiné vám stejně srozumitelně pomohou připravit nezapomenutelný nedělní oběd. Všechny recepty jsou psány přehledně a návodně a mapují české menu od studených předkrmů přes polévky, úpravy masa i bezmasých jídel pro přílohy a moučníky. Jako bonus najdete v kuchařce kapitoly s tipy na sváteční tabule - vánoční, velikonoční a jiné. Stejně tak autorky nezapomněly na osvědčené triky a rady, které z našich babiček tak zaslouženě udělaly královny kuchyně.... celý text
Autorovy další knížky
2012 | Tradiční venkovská kuchařka |
2003 | Evropa atlas turistických zajímavostí |
2014 | Asie - školní atlas |