Trendy doplňky

Trendy doplňky
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181843/trendy-doplnky-181843.jpg 4 3 3

Dnešní doba znovu objevuje půvab pletení a háčkování – klasické techniky ručních prací se stávají na celém světě stále populárnějšími. Ať už s háčkováním nebo pletením teprve začínáte, anebo jen hledáte nové nápady, tuto knihu jistě uvítáte. Přináší celou škálu od úplně jednoduchých modelů až po ty náročnější, napříč styly a ročními obdobími. Najdete zde vyloženě zimní doplňky, jako jsou rukavice, šály, ponča, návleky, čepice… ale též kousky ryze letní, k nimž patří klobouky, několik nadčasových šátků, plédů, které užijete celoročně po mnoho sezon, a v neposlední řadě zajímavé šperky. U každého z projektů je přehledně uvedena velikost použitého háčku nebo jehlic, jakou přízi máte zvolit, i výčet ostatního potřebného materiálu a pomůcek. • originální modely autorky – módní návrhářky • úvodní stručné pojednání o materiálech a vybavení • srozumitelně a názorně vysvětlené techniky pletení a háčkování • návodné ilustrace k postupům • fotografie každého projektu • seznam použitých přízí... celý text

Přidat komentář

Květinka008
06.10.2020 5 z 5

Výborně zpracovaná kniha - s názornými návody a velkými fotografiemi. Leč pro mé ruce nepoužitelná, proto daruji kreativní kamarádce, kde bude rozhodně v lepších rukách... :-)

Nočnípták
07.04.2020 4 z 5

butik nápadů - opravdu nápadité modely. Jednoduché i složitější. Popisy jsou jasné a srozumitelné i pro ty, které nejsou v pletení a háčkování moc zběhlé (třeba já).
A ještě jedno velké plus - jednoduše popsané techniky pletení a háčkování, které jsou na konci knihy. I v jiných knihách bývají takovéto školičky pro začátečníky, ale tak dobře vše vysvětlené jako tady, to jsem jinde nenašla. Podle této knihy to naučím vnučky . Některé modely jsem už vyzkoušela.
Určitě pořídím i jiné knihy od paní Dovcové