Bruslařská horečka

Bruslařská horečka
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50314/bruslarska-horecka-50314.jpg 4 46 46

Tři holky na stopě série

Franziska je naprosto nadšená! Ve městě je otevřen nový skateboardový areál. Děti si jej rychle oblíbí jako místo setkávání i zábavy. I Franzi tráví stále více času na U- rampě. Všímá si, že sem přicházejí i kluci a holky s drahým značkovým sportovním oblečením, díky němuž se cítí být nadřazeni ostatním. Náhle se objeví dva podezřelí muži. A pomalu se začíná rozvíjet nový případ...... celý text

Detektivky, krimi Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Víkend

Skatefieber, 2007

simca9342
04.02.2023 5 z 5

Řešit případ v letu na bruslích? To umí sportovně založená Kim. Nemohla se dočkat dne, kdy dostaví skateboardový areál u nich na sídlišti. Když na něm už několik dní nadšeně jezdí, všimne si několika starších dětí ve značkovém oblečení. Další dva muži, kteří zjevně nemají na rampě pro děti co dělat, způsobí další případ.

téravokudlaná
29.01.2021

pěkná zápletka tří holek na stopě

Pamima
31.08.2017 4 z 5

Knihu četla má mladší sestra, a tak jsem si přečetla také. Určitě krásné čtení nejen pro mladé zvídavé děti. Děj ubíhal plynule stejně jako přečtené stránky.

Dulda
05.02.2013

Tuto knížku bych moc chtěla prosím kdyby ji někdo dával do bazaru tak mi napište. :-)

TessDragon
21.10.2012 4 z 5

Další případ chytrých a nebojácných kriminalistek! Sice mě naštvala Sabrina, takovýho malýho vlezdoprdu bych sebou nechtěla, ale jinak měl díl grády. ;D