Pozor, pusa!

Pozor, pusa!
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348356/bmid_pozor-pusa-Or8-348356.jpg 4 39 39

Tři holky na stopě série

< 11. díl >

Blíži sa deň zaľúbených a Kim, Franci a Máriu naplno zamestnáva láska: Stane sa už konečne niečo medzi Kim a Michim? No keď sa v škole objaví inzerát, ktorý hľadá hlavných predstaviteľov do valentínskej foto-lovestory, veci sa dajú rýchlo do pohybu. A navyše je na obzore nový prípad... Popri napínavej detektívnej práci však musia kamarátky obstáť i v dobrodružstve zvanom priateľstvo. Zladiť odlišné názory nie je vôbec jednoduché, ale detektívny klub Troch pátračiek túto výzvu šikovne zvládne a ako vždy sa z nich stane neporaziteľný tím!... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (SK)
Originální název:

Kuss-alarm!, 2008


více info...

Přidat komentář

Liduka
15.10.2022 4 z 5

Popravdě se mi to docela líbilo. Holky řeší svůj další případ a své lásky :-)

natka08
17.06.2020 5 z 5

(SPOILER) Moc pěkná kniha líbí se mi. Řeší případ o tom jak Marii zemřela maminka. Franzi a Kim najdou na nástěnce nadpis Foto love- story půjdou tam a jedna žena zvolá kim aby šla do kanceláře. Bylo tam 5 žen a ty jí řeknou že takovou holku potřebují. A dokonce si i musela dát s Robinem ( s klukem kterého 3 holky na stopě nesnáší ) musídát pusu atd..... Dál vám vyprávět nebudu nechte se překvapit????


TessDragon
30.09.2012 4 z 5

Valentýnský speciál našich Třech holek na stopě. Ale nemusíte se bát, menší případ tam je také. Holky sice měli pár potíží s láskou, ale nakonec je jako parta vyřešily. ;)