Tři v háji
Michal Viewegh , Halina Pawlowská , Iva Hercíková
Společný román tří autorů, který vycházel na pokračování v časopise Šťastný Jim. Příběh lidí, kteří chtějí lásku, ale také sex, příběh jejich spletitých a vzájemně se proplétajících vztahů uprostřed současné hektické doby. Dotisk v r. 2011
Oddechovka, s mnoha vtipnýma absurdníma situacema, které miluju.
Takže mně se knížka líbila moc :-)
Společný román tří úspěšných autorů – Viewegh, Pawlovská, Hercíková – velká trojka dnešních dnů? :-) Nějak moc jim tam kombinace neklape...
Knihu jsem četla dávno, vím, že jsem se u ní celkem pobavila, ale ty dvě hvězdy dávám za to, že už si nejsem vůbec schopná vybavit děj a zápletku.
Četla jsem to v době, kdy to autoři na pokračování psali (střídali se) a vycházelo to v nějakém periodiku. Nepochopila jsem význam takového psaní a výsledek mě nijak neoslovil. Nemá to duši ani jednoho autora. Ale to je jen můj názor.
Četla jsem kdysi, teď už si obsah ani nevybavím. Asi by nebylo od věci přečíst si to znovu.
Další z knih, na které se podílí víc autorů.
Asi se to dobře prodává, když už jich vyšlo tolik.
Zpočátku příjemné čtení, sledovat názor na jednu situaci ze tří pohledů je hezký prvek. Ale od poloviny knihy se to jaksi dějově "zvrtává", přestává to mít realitu, hlavně poslední kapitoly a navíc to nemá konec. Není to můj "šálek kávy".