Prísaha plná klamstiev

Prísaha plná klamstiev
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542317/bmid_trilogia-plna-klamstiev-prisaha-plna-klamstiev.jpg 4 13 13

Trilógia plná klamstiev série

1. díl

Môj manžel. Môj tyran. Winter Cavanaughová prišla o spomienky aj o strechu nad hlavou. A môže prísť tiež o slobodu, keď jej cestu skríži nebezpečný newyorský mafián Adrian Volkov. Pokiaľ nechce skončiť vo väzení, musí predstierať, že je Adrianovou mŕtvou manželkou a postarať sa o jeho štvorročného syna. Winter nerozumie, prečo si Adrian vybral práve ju. Prečo ju neustále oslovuje menom svojej mŕtvej ženy. Okrem výčitiek, že jej Adrianove dominantné praktiky spôsobujú potešenie, sa musí vyrovnať s jeho prudkou povahou a desivými nočnými morami. Čoskoro si však uvedomí, že rovnako ako na ulici, aj v dome svojho manžela bude musieť bojovať o prežitie.... celý text

Literatura světová Thrillery Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)

Vow of Deception, 2021

Ekniha.
17.11.2024 5 z 5

Ak som si doteraz myslela že psychopatický hlavný hrdinovia ma niečim priťahujú tak Adrián Volkov to len potvrdil , no po prečítaný knihy rozmýšľam či nevyhladam hneď nejakého terapeuta

Jeho posahana myseľ si vravím nie to nieje normálne toto fakt mám rada?! A áno úplne chápem Liu alebo teda k sakru ..

Začnem od konca pretože ten mi spôsobil výbuch doslova, mám milión otázok takze dúfam že druha časť príde čoskoro

Predstavte si toho naj tyrana a vynásobte to krát milión a dostanete Adriana..
Systematicky vypočítavý, nepredvitalny je nebezpečná kombinácia a Winter nedostane šancu…

Bude jeho manželka či chce či nie .. ona nerozhoduje.. ak chce ale prežiť musí bojovať.. ale čím viac bojuje .. tresty sa zvyšujú…

Jej minulost je plna otáznikov a ja som totálne roztriestnena.. autorka ma totalne zamotala a po prečítaný si vravím no doprdele

Pozor varovania na začiatku neberte na ľahkú váhu.. je to psycho,pošahane, a áno miestami násilné ale mna toto Dark niečim proste očarilo

Kniha vychádza 7.11.2024 a ja ju potrebujem v papieri tak chápete moje nadšenie

Paja1709
09.11.2024 5 z 5

Tato autorka prostě nemůže zklamat.Mam ráda její Dark romance.Uz se těším na další díl.