Trojhra
Blanka Hošková
Patříte mezi ty, které vyhrály v loterii a na první dobrou si našly životního partnera, se kterým prožívají spokojený a plnohodnotný partnerský život, anebo jste vybíraly tak dlouho, až jste přebraly či si dokonce nevybraly vůbec? Kamilásky vyprávějí příběh dvou žen, jejichž povahy, způsob života i životní priority jsou diametrálně odlišné, přestože jejich náručí i srdcem prochází ve stejném období jeden a tentýž muž.... celý text
Téma zajímavé, ale nijak oslnivé. Běžný příběh 3 lidí, milostný trojúhelník jako všude. Autorka sice píše poutavě a čtivě, ale kniha mě až tak nenadchla a nebavila.
Byla jsem zvědavá na tuto novinku, ale ten příběh tří se stává komukoli z nás a nijak mě neoslovil. Trochu jsem zklamaná.
Tato kniha je již autorčinou šestou knihou v nakladatelství Jota. Všechny mají stejný formát a k sobě krásně ladící obaly. Všechny jsou o věcech, které mohou potkat každou ženu v určité etapě života. Všechny jsou čtivé a míří do skupiny žen, které už mají něco za sebou, ale také mnohé před sebou. Tato patří k těm smutnějším, kdy jsem po dočtení měla přemýšlivou náladu. V hlavě mi běželo, co by bylo pro hlavní hrdiny nejlepší. Tím, že jsme každý jiný, máme i různé představy. Nevím, já bych příběh zakončila jinak, ale byl to správný závěr i pro vás? Těžko říct….. Jedno je jisté, je fajn, že jsme každý originál.
Autorčin styl psaní mám ráda a tato knížka mě opět nezklamala. Příběh dvou žen , kterým prochází ve stejném čase stejný muž . Je to trošku oddechovka, trošku k zamyšlení. Mladším ročníkům asi příběh nic moc neřekne. Ale já jsem přesná cílová skupina, takže za mě spokojenost.
2015 | Horko domácího krbu |
2014 | Láskobraní |
2015 | Kamilenky |
2018 | Dietnikum |
2015 | Zlato(v)lásky |
Taková nenásilná sonda do citové bouře tří zcela odlišných lidí. Nejlépe z toho nakonec vyšel Lancelot a jedno jsem si uvědomila, určitě bych nechtěla prožívat Kamilin ani Aniččin život, i když nakonec dostala sílu se mu postavit