Tvoj život vo svetle

Tvoj život vo svetle
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102495/tvoj-zivot-vo-svetle-102495.jpg 5 34 34

Slávna „anjelská" autorka rozpráva o prebúdzaní vlastných duchovných schopností. Jej príbeh môže byť inšpiráciou pre ostatných. Pri čítaní tejto knihy sa prebudia vaše skryté sily a naučíte sa ich vedome využívať. Cítite, že dokážete liečiť druhých? Trápia vás svetové problémy? Máte nutkanie písať, učiť druhých alebo im pomáhať? Veríte, že máte nejaké vyššie poslanie, hoci si nie ste istí, aké presne a ako ho naplniť? Ak ste na niektorú z týchto otázok odpovedali áno, potom je táto kniha určená práve vám!... celý text

Přidat komentář

jewel.a34
11.12.2021 5 z 5

Autorka je úžasná osůbka a dokonale ve svých knihách i kartách zachycuje danou tématiku.Hladí na duši už jenom,když je držíte v ruce.

Lucif
13.09.2016 5 z 5

luxusní knížečka ! ;0)
- je sice malá, ale je velmi nabytá informacemi, rozhodně doporučuji. Většinu zajímavých knih zhltnu = přečtu jedním dechem, ale u této jsem si musela i já dělat přestávky, abych to třeba vyzkoušela nebo prostě nezapomněla, zpracovala.. myslím, že tam každý najde něco. Dokonce bych jí doporučila i lidem, kterým umřel někdo v rodině apod. = společně s knihou Dar z nebes, Jasper Swain). Vysvětlují mnohé... Rozhodně se k ní vrátím a myslím, že několikrát.
Občas mě obsah velmi překvapil. Každopádně je to krásný příběh a je tam i skvělý návod pro lidi, kteří jsou podobně citliví.. Jedním slovem: BOŽÍ ;0)


marcela8717
05.01.2016

Naprosto vynikající knížka pro všechny "posly svěla". Sdílené pocity při Cestě k vnitřní i vnější harmonii, odpovědi na spoustu otázek a techniky, jak si zlepšit svou Cestu a pomáhat tím i ostatním.