Rozpustilá opička
Julia Boehme
Týna a Pony série
Druhá kniha příběhů o Týně a poníkovi Ponym, tentokrát se k nim přidá neposedná opička Fridolína. Kniha je určena dětem (převážně dívkám) mladšího školního věku. Ošetřovatel Oskar odjíždí na dovolenou a tak si Týnina maminka, která je zvěrolékařkou v safari, vezme domů gorilí miminko Fridolínu. V jezdecké škole začínají jezdecké hry, Týnin bratr se zamiluje a do toho všeho přijede ještě babička, která se rozhodne učit Fridolínu posunkovou řeč. A3 martincp... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2003 , Fragment (ČR)Originální název:
Zwei zottelige Freunde, 2001
Další krásný příběh o koních a ještě o mláděti gorily, což byl bonus. Moc se mi líbilo jak skoro na konci knihy Fridolín opička jela na Ponym do cíle u toho jsem se musela smát bylo to hezké, že si také mohl vyzkoušet jet na soutěži na koni i když to bylo pro všechny překvapení,ale nakonec to dobře dopadlo a nic se mu nestalo.Doporučuji všem kdo mají rádi příběhy o koních a i jiných zvířatech.
Tato knížka se mi líbí, protože je to zajímavý příběh o opičce, konících a samozřejmě Týnině rodině. Doporučuji přečíst.
Tato kniha se mi moc líbila četla jsem ji když mi bylo 7 určitě si ji taky přečtěte doporučuju.
Moc pěkná knížka. Když jsem byla menší strašně jsem jí zbožňovala :) A po prvním díle jsem samozřejmě chtěla číst další..
2003 | Rozpustilá opička |
2010 | Nerozluční přátelé |
2005 | Čtyřnohý zachránce |
2004 | Nejchytřejší poník na světě |
2005 | Poník k zulíbání |
Další milý příběh o sympatické Týně, jejím bázlivém poníkovi a veselé rodince, která byla tentokrát obohacena o babičku Irenu. Hezké čtení pro celou rodinu.