Druhá šance
Lisa Jane Smith
Upíří deníky / Upírske denníky série
Elena a její přátelé zachránili své město Fells Church před zlými silami. Zaplatili za to ale vysokou cenu: Damon je mrtvý. Jeho smrt všechno změnila, Elena a Stefan mohou být totiž konečně spolu. Bude však Elena schopná na Damona zapomenout? V jejích snech k ní Damon promlouvá a varuje ji, že se blíží další nebezpečí. Temné síly, které napadají přímo lidská srdce. Dokáže se jim Elena a její blízcí ubránit? ... celý text
Na trochu tlustou knihu se mi zdál příběh krátký a, jak všichni tu říkají, nudný. Při této knize jsem si uvědomila, že příběh je zábavnější, když je tam Damon.
A to doufám, že také souhlasíte. O něco slabší kniha, ale přečtu si pokračování díky Damonově příchodu.
NEVÍM jestli jsem sama ale nějak se nudím u dalších dílů.První 4 díly ještě se dali číst,ale další díly byly jen velké klubko něčeho do čeho sama autorka zamotala a neví jak pořádně a důstojně ukončit příběh.
A teď mala otázka pro fanoušky knihy ::Kdo byl opravdu bratr Meredit?A proč se o něm nemluvilo,když byl tak důležitý?
další krásné pokračování ,byla jsem zvědavá jak bude pokračovat téhle díl , dobré počteníčko :)
Ne, že by mě tenhle díl vyloženě nudil, ale že bych se bavila, to se taky říct nedá. Štvalo mě nekonečné popisování okolí a (SPOILER) záměr vrátit Damona až na konci.. (KONEC SPOILERU)
Celkově by se těch 216 stran dalo shrnout do pár vět - vlastně celá kniha je takovým úvodem do dalšího příběhu a jestli autorka v následujícím díle taky tak doslovně a často popisuje předešlý děj, není snad žádný důvod si tuhle knihu kupovat.
Autorka mě stále překvapuje. Když už si myslím, že už to skončí, nebo že další díl už bude o ničem, tak mě zatím vždy mile potěšila. Jediné co bych trošku vytkla, že se v knize až moc opakuje to co se stalo v předchozích dílech.
Jsem spokojená, opět super čtení!!!!! Pět hvězdiček je málo, klidně bych dala i deset :-)
Podle mě zbytečné, mělo to skončit předešlým dílem. Ale číst se to dalo, i když to už dělám asi jen proto, že se chci dozvědět jak to dopadne (pokud se to vůbec někdy dozvíme :D )