Návrat do českého pekla

Návrat do českého pekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29104/bmid_navrat-do-ceskeho-pekla-gRp-29104.jpg 3 147 147

Celý národ měl možnost sledovat příběh mladé Češky, která se zamilovala do Afričana, odjela za ním do Ghany a stala se zajatkyní nigerijské mafie. Báře se podařilo přežít brutální mučení černošským přítelem, nelidské podmínky ghanského vězení a uprchnout i s dvěma dětmi do své původní vlasti. Konečně se žena, životem víc než zkoušená, s nadějí vrací, ale žádný růžový sen ji nečeká. Ona ani děti nemají české doklady, je zadlužená, bezradná a na konci sil. Ocitne se úplně na dně, a tak jí úřady obě děti odeberou. Dokáže se Bára ještě zvednout?... celý text

bobina58
20.06.2013

TAKY TATO KNIHA JAKO VOLNÉ POKRAČOVÁNÍ SE MI LÍBILA, PŘESTO,ŽE TO VLASTNĚ VYPRÁVÍ ŽENA, TEDY NÉ SPISOVATELKA,JE TO VELMI ČTIVÉ. a HODNĚ POUČNÉ.

Evca999
05.12.2012 5 z 5

Myslím, že je zajimavější než první díl.

petrak
19.07.2012 4 z 5

Kniha o lidské naivitě a hlouposti...

Alca007
30.06.2012 4 z 5

Stejně jako první díl i tuto knížku jsem přečetla za dva dny.
Pohltí vás to. Přestože souhlasím s tím, že autorka je velmi naivní fandila jsem jí.
Ale, vypadá to že je magnet na průšvihy.

Knížka se čte dobře, proto ****

valentýna
19.06.2012

Je až neuvěřitelné jak byla Bára naprosto nepoučitelná, naivní a hloupá, v čemž souhlasím s její maminkou.

Petunnka
05.04.2012 2 z 5

Ještě horší něž první díl, ale přečetla jsem.

bookcase
25.08.2011 4 z 5

Absolutně nechápu, jak autorka mohla tohleto všechno přežít a ještě o tom napsat.