V službách zla

V službách zla
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529824/bmid_v-sluzbach-zla-659dab8165750.jpg 4 2907 2907

Predstavte si, že jedného dňa dostanete balíček s odseknutou nohou... Neohrozenú Robin Ellacottovú, asistentku súkromného detektíva Cormorana Strikea, tento záhadný balík na smrť vydesí. Jej šéf je síce zvyknutý na všeličo, ale túto výstrahu neberie na ľahkú váhu. Spomenie si na štyri osoby z minulosti, ktoré by to mohli mať na svedomí. Spolu s Robin začnú pátrať na vlastnú päsť a ponoria sa do temného a zvráteného sveta ostatných troch podozrivých. Ďalšie zločiny však obom sťahujú slučku okolo krku ...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Lindeni

Career of Evil, 2015

Schamila
11.07.2017 2 z 5

Byla to má první kniha autorky, celkem fajn, napínavé až do konce, ale místy zbytečně zdlouhavé popisky dění. Ale knihu mohu určitě doporučit, holt každému se líbí něco jiného.

Leenah
03.07.2017 4 z 5

Další Strikův případ mě opět bavil, i když je pravda, že kapitoly psané z pohledu vraha mi tam přišly skoro zbytečné. Líbí se mi, že se jednotlivé díly neopakují a v každém se čtenář dozví něco nového o hlavních postavách a jejich minulosti. Těším se na další díl, pokud nějaký bude :)

SelenaDemi428
28.06.2017 4 z 5

Tenhle díl ze série s Cormoranem a Robin se mi zatím líbil asi nejméně. konec mě však opět překvapil, líbilo se mi více informací z Robininy minulosti, ale nevím, na těch 5 hvězdiček tento díl pro mě prostě není. I tak se ale nemůžu dočkat dalšího dílu (pokud bude, což doufám, že ano :)).

Mil@n
26.06.2017 1 z 5

Čekal jsem, že to bude tak, jak předchozí díly, plné nudných, dlouhých a zbytečných pasáží. Ale toto bylo ještě horší. Díky nepřebernému množství dialogů uniká vlastní detektivní děj.
Kdybych věděl, které kapitoly přeskočit, tak by to byla super detektivka.
Vezmu si Matthewa, nevezmu si Matthewa.
Má mě rád, nemá mě rád,
trhám ostny kaktusu.
Tak a dost, nedoposlouchám to, mám to jako audiobook, ale to, jak Robin a Matthew sledují svatbu Kate Middleton, to snad patří do nějaké soap opera a ne do detektivky.
Ubírám hvězdu.
Další knihu už si nepořídím, ani jako ebook ani audiobook.

kasilka
24.06.2017 5 z 5

Takový konec???? Doufám, že bude brzo další díl.... :)

85098211
20.06.2017 5 z 5

Podle mého názoru se jedná (prozatím) o nejlepší díl celé série s Cormoranem Strikem! ;-) Audiokniha v interpretaci Pavla Rímského je definitivně o celou třídu lepší než ty dvě předchozí v podání Petra Olivy. Až na tu anglickou výslovnost, která je docela katastrofální ;-). To však není nijak podstatné... Příběh je opět napínavý, závěr překvapivý, autorka se mnohem víc věnuje soukromí hlavních postav, což rozhodně není na škodu - právě naopak ;-). Audioknihu jsem poslouchala jedním dechem, líbila se mi moc a rozhodně ji doporučuji k poslechu i ostatním.

vanilka231
16.06.2017 4 z 5

Cormoran a Robin - kniha od knihy lepší a lepší...tleskám a doufám, že bude co nejříve pokračování :-)

CharlesWard
13.06.2017 1 z 5

Sorry Galbraitko, ale tohle fakt nejde ohodnotit jinak. Když už si vyšablonuju detektivní příběh, jehož zápletka by vyšla všeho všudy na 200-250 stran, napíšu detektivku na 200-250 stran. Ale to by to nebyla Galbraitka, takže se dočkáte pěti set stránkového kolosu, který vypadá nějak takhle: Ahá mám 4 linie vyšetřování, tak vyšetřuju linku A, hm nic jsem nezjistil, přesouvám se k lince B, ahá průlom v lince A, jé z jahody spadl přběhový zvrat a vyšetřuju linku C, jů průlom v lince D, hm dějivá berlička z linky A.... A s tím domrveným zakončením emociální linky 2 hlavních postav, mě ms. Galbraith taky naštval. Upřímně doufám, že další díl už nebude...

Bohdana11
10.06.2017 5 z 5

První dva díly byly zdlouhavé, druhý nuda, tento jsem ani nechtěla číst,po delší pauze jsem se odvážila,kniha mě překvapila byla napínavá od začátku do konce.doporučuji

kacapr
08.06.2017 5 z 5

Každý díl lepší a lepší! Doufám, že se dočkáme dalšího pokračování!

xNelly
05.06.2017 5 z 5

Super! Rowlingová prostě umí! Tušíte někdo,jak to vypadá s dalším dílem?

amanda99
31.05.2017 4 z 5

Všechny 3 díly supr čtení,nemohla jsem se odtrhnout.

Drgajda
22.05.2017 5 z 5

Luxusni cteni. Rekla bych, ze dil od dilu je detektivni serie s Cormoranem Strike a Robin lepsi, ctivejsi a propracovanejsi(podrobnejsi nahlednuti do minulosti obou hrdinu). Napinave cteni, ktere nejde odlozit a nuti cloveka uvazovat a spolecne s hlavnimi postavami patrat po vrahovi. Doufam a pevne verim, ze pani spisovatelka bude v zapocate serii pokracovat...

helenkan
17.05.2017 5 z 5

Ti dva mě prostě baví. Opět napínavý hned od začátku až do konce a žádná nuda.

marieke
15.05.2017 5 z 5

Přesně typ knížky, kterou musíte číst jedním dechem, ale pak je vám líto, že skončila. Sympatičtí vyšetřovatelé, dobrá zápletka, zajímavé postavy, prostředí Londýna...Je úplně jedno, co J.K.Rowling píše, jestli fantasy, sociální román nebo klasické krimi, své řemeslo ovládá na 100% ve všech žánrech.

Isew
05.05.2017 4 z 5

Po prvním díle jsem si říkala, že druhý díl už nedám. Dala. Byl ještě horší než ten první. Překombinovaný, příliš jmen a vůbec mě nebavil. A díl třetí? To bylo překvápko. Bavilo mě to od začátku do konce. Sice už v první pětině se dalo odhalit, kdo je vrah. Byli jen tři podezřelí, tak to nebylo tak těžké. Zvláštní je, že indicie, podle kterých se mi to povedlo (a nejsem žádný Clifton, jen to bilo do očí), autorka v závěru nezmínila. Celý příběh odsýpal. Při popisování zvěrstev, kterých se podezřelí v minulosti dopoušteli, jsem se přistihla, že držím sevřenou pěst. Ještě, že nejsem detektiv, protože tyhle hnusy bych asi dlouhodobě nedala.

Fillipa
02.05.2017 3 z 5

Bavila jsem se a je znát, že se bavila i autorka. Jen to není detektivka a odstavců, které by se daly vynechat, bylo trochu přes čáru. Závěr je úžasný,
co se týká platnosti obřadu, máme na vybranou :-)

Jelen51
01.05.2017 4 z 5

Do třetice všeho dobrého. Nejlepši díl z trilogie.

Mathiola8
29.04.2017 4 z 5

Třetí kniha Cormorana mě opět pobavila. Tentokrat mé tušení kdo je vrah vyšlo. Závěr sice trosku zvláštní, ale už se těším na další.

Sheemas
26.04.2017 5 z 5

Ve služnách zla je již třetí kniha o Cormoránovi a Robin, a jejich novém případu, který tentokrát nepříjmou dobrovolně, ale je jim doslova poslán poštou. Autor(ka) v této knize přidala mnohem více momentů mezi detektivem a jeho asistentkou, než v předchozích dílech, což je dobře, postavy se tím stávají reálnější. Co se týká případu, je vidět že autorka to má skvěle promyšlené, předkládá nám hned několik možných pachatelů a každý si může sám typnout, kdo že je tedy tím vrahem. Příběh ale má zbytečně moc omáčky kolem, což ubírá na tempu. I tak se jedná o velmi dobrou knihu.