Vaříme malým dětem
Dagmar Reichel
Od fáze kaší až po rodinné stolování – to je počáteční etapa stravování malých dětí. Umožněte dítěti co nejdříve a co nejvíce experimentovat, ochutnávat, očichávat a ohmatávat – tedy zkoumat stravu všemi smysly. Individuální chuťové preference se totiž začínají vytvářet velmi brzy. Mozek dítěte však ještě nedokáže cíleně rozlišovat. To se musí nejprve naučit – nejlépe pomalu a postupně. Chutnými, pestrými a jednoduchými pokrmy se dítě naučí hravou formou jíst a objeví přitom každý den nové potraviny a chutě. Zajímavé, zdravé a jednoduché recepty na snídaně, obědy, svačiny i večeře jsou doplněné lahůdkami na oslavy a zajímavými tipy na vhodné pití. Tak budeme od začátku předcházet problémům s jídlem a rodiče získají jistotu, že svému dítěti připravili zdravý start do života.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2014 , GradaOriginální název:
Kochen für die Kleinen
více info...
Přidat komentář
Velmi podrobně napsaná kuchařka pro maminky s dítětem od 2 let ,obohacená o řadu fotografií. Vyzkoušela jsem řadu receptů a vynikajicí a nápadité. Doporučuji maminkám , které chtějí vařit chutně a hlavně zdravě.