Vaříme nemocným rakovinou a nejen pro ně
Vilma Partyková
Nová kniha MUDr. Vilmy Partykové uzavírá její soubor publikací o přírodních léčebných metodách očisty a ozdravění organismu, prevence a léčby nemocí, s využitím urinoterapie, hladovění a vhodné stravy. Na knižním trhu chyběla publikace, která pacientům s rakovinou objasní, jak je při tomto onemocnění strava prvořadě důležitá, co jíst a čeho se vyvarovat. Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme. Proto má zdravá strava prvořadý význam. Autorka upozorňuje na léčebné účinky dostupných potravin (brambor, luštěnin, obilovin, zeleniny, ovoce, semen, bylinek, tvarohu, vody aj.) a vřele doporučuje každému, zdravým i nemocným, aby se s nimi v zájmu vlastního zdraví seznámil. Kniha je současně kuchařkou se stovkou receptů a tipů na přípravu pestrých a přitom zdravých bezmasých jídel. ... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2004 | Hladovění pro zdraví |
2011 | Praktická urinoterapie |
2002 | Urinoterapie očima lékaře |
2008 | Urinoterapie a nemoci |
2004 | Vaříme nemocným rakovinou a nejen pro ně |
Zajímavá kniha, kterou jsem přelouskala docela rychle. Jen mi vadí zastávání se mléčných výrobků... Jinak je tam spousty zajímavých receptů. Některé poznatky už jsou asi novější, než když byla kniha psána. Ale myslím, že si z toho člověk vždy vybere nějakou část, která je mu blízká.