Vaříme slané i sladké
Hedwig Maria Stuber
Univerzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů – kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se vaření může stát skutečným požitkem. Začátečníci i profesionálové si mohou recepty vychutnat krok za krokem, protože návody ponechávají dostatek prostoru pro kreativní vaření. Navíc se naučíte naplánovat si celé menu nebo podávat nápoje vhodné k pokrmům.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Ikar (ČR)Originální název:
Ich helf Dir kochen
více info...
Přidat komentář
Kniha je krásná, včetně fotografií, bohužel u moučníků je v surovinách uvedena vždy jen "mouka" (nikdy hladká, hrubá, polohrubá...). Pro začátečníky to určitě není. Nadruhou stranu v knihkupectví jsem za novou dala 99Kč, takže spokojenost.