Vaříme z české zahrádky
kolektiv autorů
Kdo by nechtěl při vaření využít suroviny z vlastní zahrádky? Jenže jak vlastně zpracovat všechna ta rajčata, cukety nebo bylinky? Jak upéct zeleninový quiche? Jak udržet při životě bazalku? A co když se člověku urodí příliš velká sklizeň? V této kuchařce naleznete nejen 45 skvostných a chutných receptů, nýbrž i odpověď na všechny vaše otázky o vaření z vlastní zahrady.... celý text
Přidat komentář
Někdy nejde jen o českou zahrádku, ale spíše o mezinárodní. Autoři zabloudí také do masny. Přesto je většina receptů vhodných pro vegetariány. Velká mňamka jsou lilkové rolky s kozím sýrem a sušenými rajčaty. Recepty jsou poměrně jednoduché a nevyžadují mnoho surovin, což neplatí třeba u dýňové polévky, kde dýně nakonec není vůbec cítit. Zkrátka něco se povedlo a něco ne. Poměr ceny knihy ku kvalitě je příznivý.