Vaříme z divokých bylin
Peter Becker , Claudia Wilhelmi
Sběr rostlin z okolní přírody a jejich využití v kuchyni i jinde. Autor receptů + vaření je Peter Becker. Autorkou kosmetických receptů + dekorace je Claudia Wilhelmi.
Kuchařky Příroda, zvířata Zdraví
Vydáno: 2018 , Profi PressOriginální název:
Die Wildkräuter-Werkstatt, 2018
více info...
Přidat komentář
21.11.2018
Každou chvíli si někde mnu mezi prsty nějakou tu rostlinku a říkám si, co bych z ní asi mohla uvařit a zda by to nebylo mé poslední jídlo...tahle kniha odpovídá na tyto mé otázky a nabízí i další rostliny, na které se má pozornost zatím ještě nezamněřila. Děkuji autorům za rozšíření obzorů a krásné zpracování. Velice profesionální práce.
11
Nechci se opakovat jak u knihy Divoké rostliny od Celie Nentwig, ale budu muset. Velmi inspiratívní kniha plná nápadů a fotografií. To musíte vidět, jedině dá se popsat:
,,Prostě úžasná".