Vášnivá vdova
Thea Devine
Justin Reynell svou nevlastní matku dosud nezná, ale už ji nenávidí. Mladá žena, která očarovala jeho otce a dost možná i způsobila jeho smrt, má přijet z Indie do Londýna a Justin se ji chystá odhalit jako zlatokopku a vražedkyni. Nepočítá však s její krásou – ani se silou vlastní touhy. Diandra jeho neskrývanému nepřátelství čelí s odvahou a šarmem, ale Justin v ní nevyvolává pouze rozhořčení, nýbrž i smyslné rozechvění, které ani jeden z nich nedokáže přehlížet. A zatímco Diandra s Justinem svádějí souboj vášně, ohrožují je jiné síly a vtahují je stále hlouběji do víru nebezpečí, jemuž mohou čelit pouze společně.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , Ikar (ČR)Originální název:
Desire Me Only, 2002
Dobře se to čte, Dej ubíhá, i když občas jsem evefela co a jak, ale říkala jsem si asi jsem to zaslala
Příběh byl dobrý,ale opět mi to přišlo trochu chaotické,mluvilo se o postavách,ale nebyl popis ,věk a někde chybělo i vysvětlení vztahu k jiné osobě. Např. mladší sestra zesnulé Pamely a až po několika stránkách jsem zjistila kdo je Pamela :-) A erotika?no spíš popis sexu dvou chtíčem posedlých lidí, tak to je kapitola sama o sobě. :-)
Tak tahle kniha byla podle mě hrozná. Asi ani tu 1 hvezdičku si to nezaslouží, ale dávám ji za námět. Sice jsem to přečetla až dokonce, abych zjistila, kdo a proč to dělá.....Ale jinak mi to celé přišlo plýtké a kniha mě hrozně rozčilovala, vším. Vím, že už ji nikdy číst znovu nebudu. :-)
Pribeh vcelku zajimavy, ale eroticke sceny tam pusobily jako pest na oko...byly tam jako by nasilne vtlacene, do deje moc nezapadaly!
Tak tohle jsem fakt nedala. Po 100 stránkách jsem to prostě vzdala a vůbec mě nezajímá co bylo dál. To se mi u knihy nestalo už dost dlouho.