Vášnivý hříšník
Christina Lauren
Vášnivý svůdník série
Třetí ze série Vášnivý doplní a završí příběhy tří kamarádek, které se po divokém flámu v Las Vegas ráno probudily vdané za tři neodolatelné muže. A je to tady! Kdo nám ještě chybí do mozaiky božských, vášnivých a hříšných přátel? Lola a Oliver. Sem s nimi. Lola miluje komiksy, sama je píše a kreslí. Oliver vlastní obchod s komiksy, je jejich vášnivý fanoušek. Už vám to došlo? Jim dvěma ještě ne. Milují se, ale nevědí o tom. Dokonce by se dalo říct, že dělají všechno pro to, aby se to neproláklo. Od začátku až dokonce pořádně zamotaný příběh. A od začátku až do konce nabitý vášní, emocemi, sexem, ale i nedorozuměními a hádkami. Lola už prostě čekala moc dlouho, až se splní její dětský sen udělat film podle svého vlastního komiksového scénáře, a Oliver je vážně trochu moc nesmělý a upjatý. Pochopí Lola, že láska je stejně důležitá jako pracovní úspěchy? Najde Oliver mužské sebevědomí a odvahu pustit se do vztahu, který skrývá nebezpečí, že ho zničí?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2016 , JotaOriginální název:
Dark Wild Night, 2015
Byl to rozdil od předchodích knih,Oliver je jiny než jeho kamaradi,ale jak v čem :) a Lola no první jednala než přemyšlela,ale naštěstí to s nimi dopadlo dobře...
Musím tedy říct, že oproti předchozím knihám ze série se mi tahle líbila nejvíc. Oliver mi předtím přišel takový nijaký, ale v jeho příběhu byl úžasný! :-)
Vášnivý Oliver a Lola se v alkoholovém oparu vezmou ve Vegas, ale hned jak vystřízliví, manželství zruší. Jenže stejně je to k sobě oba přitahuje. On má obchod s komiksy, ona je píše. Oba si začínají plnit své profesní sny a do toho se pomalu, ale jistě rozjíždí příběh jejich vztahu. V knize se znovu objeví a jejich přátelé, které už možná znáte s předchozích dílů. Je super si přečíst o tom, co dělají dál i když jejich kniha už skončila :).
Z tejto série som si najviac zamilovala rozhodne Olivera. Je chytrí, vášnivý a nehrá sa na blbečka, ktorý nemá záujem. Je síce trošku nesmelí ale keď nájde to svoje sebavedomie....niet viac o čom. A Lola je proste Lola. Bez nej by táto kniha nebola knihou. Sama autorka (ehm teda autorky) sa nemá za čo hanbiť a to za žiadnu z jej kníh.
Pro me nejmin zazivna kniha celkove , od bozkskeho po vasnivehi tohle nejnudnejsi verze , ke cteni jsem se musela nutit a dalsi dil diky tomuhle ani cist nechtela z obavy ze to bude zase tak hrozne
Za me ani jedna hvezdicka teda
Je těžké číst knihu, když si myslíte, že hlavní hrdinka je hloupá. Ale na druhou stranu, kdyby se nechvala, tak jak se chovala, tak by nebyl žádný příběh.
Z tohoto příběhu jsem byla trochu zklamaná a chvilkami jsem se i ke čtení nutila. Série "Božský" pro mě byla lepší.
Po sérii Božských jsem se pustila do čtení této série. V něčem horší než předchozí série, ale na odreagování od četby fantasy to stačilo. Čekala jsem, že příběh Loly a Olivera bude suchý, ale přišlo mi, že byl ještě o něco lepší než první díl :)
Tento pár se mi obzvlášť zalíbil. Byli roztomilí a vtipní. Celková zápletka mi přišla trošku mimo, ale platí to stejné, jako u předchozích knih. Člověk si odpočine a přijde na jiné myšlenky. Kniha mě bavila.
Po delší době jsem také sáhla do erotického příběhu. Knihy autorek znám velmi dobře, chybí mi dočíst už jen dvě. Zase si ale dám na chvíli pauzu. V podstatě je to stále stejná linie - tajná zamilovanost - spárování - hádka - pauza - vyjasnění citů a usmíření. Má to ale vždy šťávu a nenudím se. Moc se mi líbí dialogy postav, vždy mě rozesmějí. Také chování chlapů, ať už Finna, Olivera (miluji to jméno) nebo Ansela, všichni jsou sví a zajímaví. A kamarádství Loly, Mii a Harlow je záviděníhodné. Mně takové přátelství v reálném životě opravdu chybí :-).
Po kratším oddechu stráveném u fantasy jsem se vrátila k erotickým románům příběhem Loly a Olivera. Předchozí díly jsem četla už před nějakou dobou, mimojiné je to i tím, že knížky od téhle dvojice autorek jsou u nás v knihovně beznadějně rozpůjčované. Takže zahlédnout knížku, po které jsem už dlouho bažila, byla slast už na první pohled :)
No, co si budem nalhávat. Nic, co by zfanatizovalo davy, ale tohle softporno pro holky prostě funguje a má šťávu. Zbožňuju tu atmosféru erotického dusna, tu chemii mezi postavami a pasáže, které zrychlují tep a nutí vás myslet na úrovni zvířecích pudů.
Musím říct, že mě díl překvapil. Ale byla jsem spokojená. :) Pořád dost humoru a zábavy..
Naprosto překvapivě se mi tenhle díl z celé série líbil nejvíc. Asi se mě dotknul nejvíc, protože spoustě z toho, co řešila rozumím a občas to bylo trochu jako zrcadlo, do kterého se vám nechce dívat, ale nemůžete si pomoct a nekoukat.
Lola a Oliver. Bylo fajn, že to tentokrát nebylo jen o tom jednom i když to samozřejmě nechybělo. Trošku mi neseděla plachá povaha Loly a zároveň její odvážné jednání, ale to už je asi jenom můj problém :)
Z celé série Vášniváků se mi hříšník kupodivu líbil nejvíc. Přesto jsem ze série Božských zvyklá na vyšší laťku.
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
Příjemné čtení na deštivé odpoledne :))