Smrt na vsi
Martin Goffa
Ve výslužbě série
< 2. díl
Vražda na vesnici. Druhý případ v sérii s detektivem že staré školy. Smrt jednoho z místních vypadá jako vystřižená z divokých 90. let. Arno pomáhá svým bývalým kolegům při vyšetřování, brzy se ale sám octne ve smrtelném nebezpečí.

Přidávám se k ostatním nadšeným komentářům: bravo.. vytkla bych jen drobnost: je to hrozně krátké :-D hlavní postava je mi veskrze sympatická, na nic si nehraje a dokonale se s ní dokážu ztotožnit v tom, že jednou něčím jste a to nezmizí posledním odpíchnutím píchačky.. Přeji hlavní postavě životní štěstí a žádnou nudu (vůbec nemluvím o Martě) Andy haf ;-)

Ach jo, jak já mám tohle rád. Jestli někdo píše podle mého gusta, je to Goffa. Nepřeplácané, nenatahované a jak píše uživatel Yonda přede mnou, bavilo by to číst i bez té detektivní linie, jak je to fajn napsáno. Není moc knih, kdy je mi fakt líto, že jsem je dočetl. Na Goffových hrdinech si vždy najdu něco, v čem se v nich vidím a nejinak je tomu ani tady. Krása plnopočtová!!
PS: "Vraha" mi bylo líto. Moc líto.

Další detektivka z pera M. Goffy, která se čte sama. Vlastně by mě to bavilo i jako příběh života bývalého detektiva na vsi.

Skoro bych řekla selanka, jenže těch smrtících zásahů bylo víc než dost.
Příběh uvěřitelný, neboť doba nese i takové nahnilé ovoce, tragické osudy.
Slušnost v první řadě, až nezvyklý klid na detektivku jenž k divoké představivosti několika obyvatel se vesnice mění na divoký západ.
Příběh poutavý, bez extrému.
2020 | ![]() |
2014 | ![]() |
2019 | ![]() |
2013 | ![]() |
2020 | ![]() |
Tak jak mě velmi bavily série s Miko Syrovým a Markem Vrázem, tak tomu není jinak ani u poslední série, kde hlavním hrdinou je Arny a jeho pes Andy - opět super počteníčko - na mě kapku krátké - ale o to více se budu těšit na další knihu z pera MG - doporučuji.