Velká kniha králíčkových sebevražd
Andy Riley
V této sbírce najdete úplně nové nápady malých chundelatých králíčků, jak ukončit co nejdůmyslnějším způsobem svoji pozemskou pouť. Rileyho knížky, jejichž chlupatý protagonista se snaží sám sebe sprovodit ze světa, se během několika posledních let staly opravdovým fenoménem současné popkultury. Roztomilý králíček, kterému „se prostě už nechce dál žít“, si vymýšlí často nelogické a brutální způsoby sebevraždy, přičemž sama představa chundelatého ušáka, který se snaží způsobit si smrt elektrickým proudem nebo se rozpustit v kyselině, je absurdní. Velká kniha králíčkových sebevražd přináší přes sto padesát nových anekdot.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2011 , PasekaOriginální název:
Dawn of the Bunny Suicides, 2010
Tak tento komiks mě vážně bavil. Obrázky jsou lehce bizarní, ale nápadité (stejně tak jako ty sebevraždy) :) Takže pokud se chcete pobavit a nevadí vám černý humor - směle do toho!
WTF... Ale proč ne. Komu by po úděsném dní, kdy ho seřvali od šéfa přes manželku po psa úplně všichni, neudělalo dobře utrpení malých králíčků a ještě k tomu dobrovolné. Velmi mě potěšily narážky na slavné filmy a seriály. Popkulturní klenot... a pěkná blbost. :-D
Kniha, která dokáže zvednout náladu :D Je potřeba v každé knihovně a při špatných stavech si ji vzít do rukou a zaručeně pobaví :D Králíček a jeho výraz je super :D
Vtipná kniha beze slov. Králíček sebevrah prostě dokáže zvednout náladu a pobavit. U některých způsobů jsem fakt kroutila hlavou a říkala jsi, co všechno nevymyslí. SUPER!
Opravdu pěkná a nápaditá kniha. Myslím, že něco takového mi ještě rukama neprošlo a opravdu jsem se dobře bavila.
Dávno som sa tak nezasmiala ako pri listovaní tejto knihy. Teraz ju mám doma, a ešte stále mi neskutočne dvíha náladu - samovraždy sú to to fakt nápadité:)
2008 | Králíčkovy sebevraždy |
2009 | Králíček sebevrah se vrací |
2010 | Sobecké prasátko |
2011 | Velká kniha králíčkových sebevražd |
2010 | Domácí zubař |
S přibývajícími díly graduje úroveň humoru. Dokonce jsem zde našla pár narážek na své oblíbené filmy.
Tuhle knížku jsem si opravdu užila.