Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací
Václav Budinský
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku. Nakladatelství TopLife Czech představuje výběr těch „nej“ restaurací oceněných prestižními gastronomickými Zlatými lvy. Zkušení a mnohdy cenami ověnčení šéfkuchaři se v knize se čtenáři podělí o svůj um a inspirace prostřednictvím svých receptů na první chody či předkrmy, hlavní chody a sladké tečky. Současně se šéfkuchařem se představuje každá z vybraných restaurací. Jde o další z počinů nakladatelství pořádajícího již více než deset let projekt gastronomických Zlatých lvů s ročenkou Nejlepší restaurace a další přírůstek do řady tištěných Velkých kuchařek.... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
kuchaři a šéfkuchařiAutorovy další knížky
2000 | Nová Kámasútra aneb 365 způsobů milování |
2005 | Gymnázium |
1997 | 365 způsobů milování |
2010 | Vtipy pro děti vybrala Lucie Bílá |
2006 | Sexuální hry a hříčky |
Kniha navazuje na publikaci Nejlepší restaurace Guide 2024. Popisky restaurací jsou totožné jako v předešlé knize, jen je tu doplněn medailonek šéfkuchaře. Kniha spíše nabízí recepty, u kterých se pokocháte pěknou fotkou, než že byste si je šly vařit. Většina receptů se totiž zakládá na ne zrovna lehce dostupných surovinách.